Gringo  Dołączył: 05 Lip 2006
Eldred, aukcje Cyfromana to omijaj szerokim łukiem. wystarczy spojrzeć na komentarze. Prawie 3 % negatywów, a w nich poważne zarzuty (uszkodzona matryca w "nowym sprzecie" itp) Gdyby nie użytkownicy bojacy sie odwetów pewnie byłoby wiecej negatywów...
a k100d z kitem widziałem w jakimś sklepie internetowym za 1830 z dostawa gratis.Cena chyba dobra :)

Vi.The.Q  Dołączył: 20 Paź 2007
tylko 100 negatywów ale tragizujecie...

a tak serio mój kolega z bloku był szczęśliwym kontrahentem tego pana :D więc odradzam lekko zważywszy ze jego komentarz jest jednym wśród tych czerwonych

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
Cytat
Bardziej masochistycznie nastawieni blokowali w sobotę wieczorem (do niedzielnego popołudnia) łazienkę i rozkładali powiększalnik i kuwety na desce nad wanną. Z tej niezwykle romantycznej działalności pozostały w domu albumy z fotkami (zwykle) 6x9, które teraz można pooglądać przy okazji rodzinnych spotkań.

Och! Jak miłe to były czasy, kiedy z ojcem w łazience po ciemaku, a potem przy czerwonej żarówce albumowe fotki wołało się. A następnie suszarka elektryczna i gilotyna do cięcia brzegów. Dziecko ma mi się urodzić. Mam nadzieję, że też zarazi się od tatusia. Tylko jakiś powiększalnik trzeba kupić. :mrgreen:

[ Dodano: Nie 21 Paź, 2007 19:16 ]
Cytat
zazdroszcze tradycji, ja dziecko cyfrowych czasów, film znam z legend. Chciałbym kiedyś sięgnąc po niego ale boje się że mi krzywdę zrobi

Zawsze masz szansę zapoczątkować tradycję. Szczególnie, jak już kupisz MeSuper. :mrgreen:

Vi.The.Q  Dołączył: 20 Paź 2007
lipalipski, i tak u mnie w rodzinie wychodze za dziwaka, mam jakieś dziwne hobby, a że buddysta to wogóle co to jest. Wiec ode mnie zaczynają się nowości :D Ale moje przyszłe to będą zdjęcia robić jak odziedziczą po mnie i po narzeczonej mojej smykałkę :)

Skocz do: