hamster napisał/a:widzę że powoli krystalizuje się swego rodzaju rytuał dostąpienia zaszczytu bycia użytkownikiem pentaxa, gdzie kluczową rolę pełni (wirtualny) rekwizyt w postaci d40.
Ż jest P... p.
no ja po piątej str. wątku to już bym miał rozwolnienie na miejscu "wątkodawcy"zorzyk napisał/a:bo sam wiesz, że zbyt długie wahanie wpływa niekorzytnie na trawienie
KaSetka + 18-55 + jupiter37a + af360fgz
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:Alfx z życzliwości pytał
hamster napisał/a:no ja po piątej str. wątku to już bym miał rozwolnienie na miejscu "wątkodawcy"
K_SZTANKA | MAKINON | SOLIGOR |TAMRON | DODATKI |
Galeria: http://picasaweb.google.pl/Alfx1969
Staraj się aby psy, które wieszasz na ludziach były rasowe...
Ż jest P... p.
K_SZTANKA | MAKINON | SOLIGOR |TAMRON | DODATKI |
Galeria: http://picasaweb.google.pl/Alfx1969
Staraj się aby psy, które wieszasz na ludziach były rasowe...
Ż jest P... p.
A teraz poważnie. Pobaw się różnymi korpusami. Weź w ręce, zobacz menu. Łatwość operowania zmianami itd. Dopiero decyduj.Szubi napisał/a:W poniedziałek jade po K100D hehe :)
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Mam nadzieję, że dopłacisz do wersji "super" warto kupić coś przyszłościowego. A tak nawiasem to na allegro Aster wystawia body K10 za 2800 PLN, to jest też dobra cena. Myślę, że każdy Ci doradzi dopłatę 700 PLNCytatW poniedziałek jade po K100D
K20D; K100D + DA 18-55 + 70/2.4 ltd + 35/2.8 ltd; FA 50/1.4; M 28/2.8; A 50/2.0-Kenko 2x MC7; F 35-80; M 135/3.5; M 200/4.0, Sigma 17-70-300 Macro, 540-FGZ
Program A<M 50/1.7; MZ-10<FA 28-90
Szubi napisał/a:a pentaxa kupuje w ciemno bo niemacałem nigdy.
K100D + kit + HD DA 55-300 ED WR + Pentax 50/1,7
dukkha samudayo ariya sacca
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
Szubi napisał/a:...a moglibyście jeszcze dać swoje zdjęcia z k100D ptosto z aparatu był bym wam bardzo bardzo bardzo wdzięczny
Szubi napisał/a:Nadesłało mi trzech użytkowników po 3 – 4 zdjęcia, jakieś portreciki, plenerem itd. No i doznałem szoku
K100D Super KIT + Tamron 28-75/2.8
Ż jest P... p.