I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
mygosia napisał/a:
chcę się Was zapytać o Wasze dalsze doświadczenia:
Czego szukam:
- niezawodnej
galex https://500px.com/galex2
Pentax K-30+ kit Xenon
Pentax SMC- DA 35/2,4 AL
Pentax SMC-A 35-70/3.5-4.5
Chinon 1,7/50
oraz z przejściówką LOMO:
Sonnar 135/3,5, Sonnar 180/2,8
CytatCzego szukam:
- cichej
- taniej
- niezawodnej
- czterdziestki piątki
- aaa - i szybkiej!
K10D | MZ-5n | MZ-M
Morituri Nolumus Mori
www.rivelv.deviantart.com / https://500px.com/rivelv
Pozdrawiam
Tomek B.
K-3, K-r, Practica MTL3 i trochę szkła
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Czekam na stokrotki...
Tak, nasza zmywa ok. 35-40 minut. Ale to już staruszka (pracuje kilkanaście lat, nawet nie pamiętam dokładnie ile, ale raczej powyżej 15), teraz się takiej nie kupi. Aha, to Indesit.mygosia napisał/a:Tref, Iza - a ta Wasza ma krótszy czas?
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
POZDRAWIAM.
zloty_2000
tref napisał/a:Czasy się zmieniają, więc porzucam uprzedzenia do produktów, których nie lubiłem na podstawie doświadczeń lat ubiegłych i z czystą kartą rozglądam się za nową zmywarką.
Macie jakieś spostrzeżenia co do produktów dostępnych obecnie na rynku? Szukam wolnostojącej zmywarki 45cm.
[ Dodano: 2015-07-16, 19:47 ]
Wymaganie - dobry krótki program. Wiem, że można przez 141min zmyć maszyną naczynia. Tak zmywają dwa nowsze produkty, z którymi mam do czynienia. Za to moja stara zmywarka zmywa do czysta na krótki programie 30minutowym. Jest szansa na program ok. 45minut, który zmyje świeżo zabrudzone naczynia?
To były poszukiwania dla teściów. W naszej chyba prędzej przerdzewieją kosze na naczynia niż coś się zepsuje (odpukać). Z tego co wiem, u teściów w jakimś Boschu nie ma tak krótkiego programu.mygosia napisał/a:Iza, a ta zmywarka, o którą się pytał Tref
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
mygosia napisał/a:czy jest tutaj ktoś, kto preferuje w wąskiej zmywarce koszyk??
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
MX, ME i same stare manuale.
Polecam www.tomaszmichalski.com