*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Złośliwości prima sort, aż chce się otwierać forum z ranaRyszard napisał/a:AF Nikona tak się rwie do pracy, że aż ze skóry wyłazi - a tu takie złośliwości, oj Michu, Michu
NAFO expansion is non-negotiable
Będziesz wymieniał, dopóki tego nie osiągniesz.Kytutr napisał/a:mam 55-300 i nie jestem z niego do końca zadowolony
Też tak mówiłem, jak byłem młody. Wszyscy to przeżywamy, tylko gdzie indziej mamy ustawione poprzeczki (1) oczekiwań i (2) poświęceń $$$.Kytutr napisał/a:Tylko ta cena, ech.
Morituri Nolumus Mori
www.rivelv.deviantart.com / https://500px.com/rivelv
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
MF , FF , APS-C
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Pozdrawiam
rychu napisał/a:foto, wybacz, ale to bez sensu porównywanie obiektywu FA z DA, no i to nie starszy brat, jeżeli tak to wersja F, czy FA.
Tak na maginesie, to nie rozumiem marnowania mocy produkcyjnych na takie zakresy ogniskowych - 60-250. Firma nie ma podstawowych szkieł w ofercie, a bawi się w takie cudactwa.
MF , FF , APS-C
.rychu napisał/a:Tak na maginesie, to nie rozumiem marnowania mocy produkcyjnych na takie zakresy ogniskowych - 60-250. Firma nie ma podstawowych szkieł w ofercie, a bawi się w takie cudactwa.
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
rychu napisał/a:Interesuje mnie tylko czym spowodowane operowanie autora przysłoną w granicach 18-22.
Pozdrawiam
K-3, K-1,Z-1,645