PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Vi.The.Q napisał/a:
PiotrR, ale przyznasz że pentax jakoś ogólnie nie jest znana TERAZ, czasy świetlności iała kiedyś,

Ja wiem, że to jest... ekhem... niszowa marka. Jednak ktoś, kto się na sprzęcie fotograficznym zna, raczej wie, że taka istnieje. A jak ktoś się nie zna, to nie powinien wydawać sądów w stylu "nie słyszałem o takiej marce, więc to podróbka". Do tego się przyczepiam.

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Vi.The.Q napisał/a:
przyznasz że pentax jakoś ogólnie nie jest znana TERAZ
Co Ty wypisujesz???

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
zorzyk odnoszę wrażenie, że Vi.The.Q odczuwa nieodparta potrzebę zaistnienia w każdym wątku. Niestety odbija się to na jakości jego wypowiedzi ;-)

awakqwq napisał/a:
Niestety odbija się to na jakości jego wypowiedzi
Moja cierpliwość została wystawiona na cięzką próbę. :evil:

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
Vi.The.Q, sprawia wrażenie, jakby pisał wszystko, co wie, ale niekoniecznie wiedział, co pisze. Przynajmniej ja to odbieram jako ogromną nachalność

zorzyk napisał/a:
awakqwq napisał/a:
Niestety odbija się to na jakości jego wypowiedzi
Moja cierpliwość została wystawiona na cięzką próbę. :evil:

Nie bardzo zrozumiałem twój post, masz pretensje do mnie :?:

awakqwq, no co TY :shock:

Moja cierpliwość została wystawiona na ciezką próbę w związku z aktywnością Vi.The.Qa.

zorzyk, a rozumiem przeprasza. Widzisz cytowałeś tylko fragment i nie bardzo zrozumiałem Twoją wypowiedź więc wolałem dopytać, za niezrozumienie przepraszam. :-)

Szubi
[Usunięty]
i pentax zamówiony... macałem tam jeszcze e-500 tez nawet fajny sprzęcik no ale decyzja podjęta...a mam jeszcze pytanko co do strony http://www.dpreview.com/ widzieliście sample ? tam są zdjęcia z pentaxa które zapierają mi dech w piersi.. co oni robią z tymi fotami ?

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
Pooglądaj zdjęcia tutaj na forum - sporo też jest takich. :-)

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
A co powiesz na te zdjęcia:
http://www.pentaxphotogal...n=0&language=EN

Szubi
[Usunięty]
oglądałem te zdjęcia..piękne są... a powiedzcie mi jak bym chciał tam troszkę makro porobić to taki Raynox dcr-250 na kicie coś by pomógł ?

Szubi napisał/a:
Raynox dcr-250 na kicie coś by pomógł ?
Pomógłby, ale to tylko taka proteza. Poza tym kit jest już sam w sobie ciemnawy, a raynox mu światła nie doda

Filippo  Dołączył: 29 Wrz 2007
W fotografii makro stawiam dopiero pierwsze kroki. Korzystam z pierścieni dokręcanych do mordki obiektywu i muszę powiedzieć, że wyniki podobają mi się. Biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny to nawet bardzo mi się bodobają.
Ps.
Gratuluję wyboru :-B

Filippo napisał/a:
Biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny to nawet bardzo mi się bodobają.
Dobre

Vi.The.Q  Dołączył: 20 Paź 2007
piotr_luk, nie tylko takową sprawia wrażenie 8-) pisze tam gdzie cokolwiek moge napisać coś, aarat posiadam od 4 miesięcy i sczerze zdaje sobie sprawę że przy waszej wiedzy to pewnie się ośmieszam, i z takowym założeniem wszedłem na to forum, jednak chciałem połębić swoją wiedzę. Przepraszam za częstoc moich potów, ale to nie jest tak że robie je na siłe i na ilość a nie na jakość, poprobtu jestem gadatliwy, i elektronicznie i na żywo, jezeli uraziłem Cieie czy Was to przepraszam

zorzyk, nie rozumiem twojego stosunk do mnie i chyba takowa uwaga mogłaby iść na PM jakbyś miał coś do moich postów, ale ogólnie pisać ogólnikowo mają taką samą wartość co stwierdzenie 'oczywista oczywistość' i chyba nie powiesz mi że specjanie sieje zament

Szubi, Gratuluje wyboru

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
Siedem stron od pytania do wyboru. Hm... To rekord chyba.

Szubi
[Usunięty]
jeah hehe

Skocz do: