cheshirecat75  Dołączył: 04 Gru 2006
TERMIN
mumonzan napisał/a:
Ja podobnie jak cotti, chętnie się piszę na weekend 17-18.11.

Ten termin niestety nie wchodzi już w grę. Tylko 10-11 listopada w tej chwili.

mumonzan  Dołączył: 23 Kwi 2007
no to się mówi... trudno.
do zobaczenia następnym razem...

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
Ciekawa i odważna propozycja, widzę też że poważna. Ale w związku właśnie z tym poważnym podejściem pozwolę sobie powiedzieć że:
cheshirecat75 napisał/a:
Z grubsza w oparciu o zasadę, że w zamian za jakąś (niewielką) opłatę roczną uzyskuje się prawo do jeżdżenia tam w ileś weekendów w roku plus miesiąć w wakacje...

to nie jest zasada timesharingu. Ew. umowę musialbyś oprzeć na innych uregulowaniach prawnych.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
vesper, czekałam, aż się tutaj wypowiesz, ale miałam nadzieję na coś zgoła innego ;-)
Nie wybierasz się? Ode mnie dość blisko, ale tylko na 1 noc bym mogła [sob-nd]. Nie muszę mieć łóżka, starczy kawałek podłogi. Ale tylko z Vesper ;-)

mygosia propozycja samych gór jest kusząca, a już z Tobą to poezja :roll:

Nie mogę. Termin. I wogle. W mailu dostaniesz szczegóły (jeno muszę wrócić do swojego domu, do kompa... w rozjazdach jestem).

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
vesper, oki. Kiedyś to sobie odbijemy.
A tak to przynajmniej nie mam dylematu - jechać, czy nie.

mygosia napisał/a:
Kiedyś to sobie odbijemy.

Zaczynają mi przychodzić do głowy pomysły :evilsmile:

cheshirecat75  Dołączył: 04 Gru 2006
vesper napisał/a:
to nie jest zasada timesharingu. Ew. umowę musialbyś oprzeć na innych uregulowaniach prawnych.

Możemy to nazwać najmem pomieszczenia, o nieco szczególnych zasadach korzystania z przedmiotu najmu ;) Za służebność mieszkania opłata zrobiłaby się wygórowana ;) Swoją drogą, ciekaw jestem, czy dopuszczalna byłaby służebność mieszkania ograniczona wyłącznie do określonych dni i miesięcy w roku.... ;)

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
Przykro mi bardzo, ale grupa warszawsko-radomska nie przybędzie na spotkanie z przyczyn od nas nie zależnych.

Skocz do: