Pisałem raczej o założeniach do zakupuplwk napisał/a:Oczywiste przy butach powyżej 500, może 600 zł, przy tańszych raczej nie.
miałem na myśli GoreTexrychu napisał/a:co rysiekll, oraz producent, rozumieją pod oznaczeniem GTX.
Rivelv mnie jakoś tak nakierował, po ostatnich doświadczeniach biurowych nie chcę pisać natchnął , i przymierzam się do Meindl Paradiso MFS.Kuba Nowak napisał/a:tylko buty za kostkę
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Rivelv napisał/a:pamiętam że Meindl - ma chyba dwa razy albo raz w roku swoje dni w sklepach (chyba Tuttu) - i w tedy w sklepach stacjonarnych mają duuuuużo modeli i rozmiarów - i zwykle jakieś promocje - ale coś mi się ostatnio przebijało że chyba jakos niedawno takowe dni były
rychu napisał/a:Użytkuję obecnie dwa modele Engadin B/C i AirRevolution 4 B/C. Oba świetne. Pierwsze komfortowe, ale nie na podejścia, pokonywanie w nich asfaltu to udręka. Drugie, mimo twardszej podeszwy pod raki mają podeszwę wyprofilowaną ułatwiającą marsz. Paradiso jest w kat B, więc będzie bardziej podatna. Jak trafisz z kopytem na stopę, będziesz zadowolony. Meindl ma świetny serwis w kraju.
badworm napisał/a:Co do serwisu Meindla to mam niestety złe doświadczenia
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
CzareK