Kiedyś zrobię DOBRE zdjęcie...
Robert K. napisał/a:Tak informacyjnie: Tenda została odesłana do sprzedawcy w dniu jej otrzymania.
Nie dało się jej w ogóle skonfigurować; nie tyle ja (bo można by podejrzewać brak umiejętności), co technik/serwisant dostawcy sieci, któremu trudno odmówić wiedzy i doświadczenia.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
bakulik napisał/a:router ustawić w tryb Acces Pointa
Robert K. napisał/a:Ano. Sęk w tym, że po podłączeniu nie dało się do tego routera dostać.
CytatStart a web browser on a device connected to the router and visit tendawifi.com to log in to the web UI of the router.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Robert K. napisał/a:Połączenia z tendawifi nie było.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
bakulik napisał/a:Teraz już możemy tylko gdybać, ale może u Ciebie było podobnie?
Robert K. napisał/a:Najbardziej dziwił mnie brak możliwości wejścia na 192.168.0.1, bo brak tendawifi.com wynikał - tak obstawiam - prawdopodobnie ze specyfiki podłączania routera u mojego dawcy sieci, czyli nie przez WAN, lecz przez LAN. Być może po "normalnym" połączeniu po WANie to by działało.
Tak jak piszesz: teraz możemy gdybać.
Pozdrawiam
Arti