I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
My tak czasem zaczynamy poniedziałekopiszon napisał/a:U mnie tak dyskusje wyglądają codziennie
Jestem na to zbyt oswojony i nieśmiałykoralik napisał/a:rysiekll, imputujesz mi coś ?
rysiekll napisał/a:koralik napisał/a:
rysiekll, imputujesz mi coś ?
Jestem na to zbyt oswojony i nieśmiały
rysiekll napisał/a:Nikt mnie tak pieszczotliwie nie nazywałkoralik napisał/a:groszku
koralik napisał/a:groszku
"Living is easy with eyes closed"
Samp napisał/a:Jedyne, co mnie ostatnio dręczy, to offtopy.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
opiszon napisał/a:Żaba, w sumie nie wiem czy to się lokuje nawet w top100 forumowych blockbusterów w pierwszy dzień wyświetlania
"Living is easy with eyes closed"
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
K-751, dodatki i dyletanckie pstryki
galex https://500px.com/galex2
Pentax K-30+ kit Xenon
Pentax SMC- DA 35/2,4 AL
Pentax SMC-A 35-70/3.5-4.5
Chinon 1,7/50
oraz z przejściówką LOMO:
Sonnar 135/3,5, Sonnar 180/2,8
jorge.martinez napisał/a:Jak dojdzie do PPDa w Soczewce, to zrobię planowane kilka lat temu grupy focusowe na temat : Przeszłości, teraźniejszości i przyszłości forum oraz ekhmm hasło do giełdy.
4 grupy można przebadać:
1. Kolorowi, elita elit, sól tego forum, kieszenie pełne gadżetów od Apollo, Pentaxa i Ricoha.
2. Elita bez koloru, ale stali bywalcy, TWA jak w modrę strzelił. Tylko jedna kieszeń gadżetów.
3. Stali bywalcy forum, ale nigdy nie na spotkaniach - spotkanie online. Posiadacze gadżetów, za które sami zapłacili.
4. I tu by się przydała jakaś grupa kontrolna, może jakaś sól w oku forum? Może rodzina tych z grup 1, 2 i 3, o tym jak znosi diabelską alternatywę: obiektyw czy nowy brodzik; czyli lepikiem i szmatą załatwisz każdą awarię.
Cytathasło do giełdy.
koralik napisał/a:Cytathasło do giełdy.
Mam i nie oddam
K-751, dodatki i dyletanckie pstryki
bakulik napisał/a:Samp napisał/a:Jedyne, co mnie ostatnio dręczy, to offtopy.
No i wykrakał…
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Mechanik napisał/a:I odpowiedź w zasadzie już otrzymałem.
K-5iis + Bigma, K-30, K-X, K-R, P18-55, P50-200, P80-320, S70-300, T70-300, Trioplan 100/2.8 i sporo innych gratów.