Anno napisał/a:Jak miło zobaczyć tak zgodny chórek pochwał.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Nie wszystko co się liczy jest policzalne i nie wszystko co policzalne się liczy.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Kerebron napisał/a:Wciąż mam Amigę 500, choć nie odpalałem jej już ładnych parę lat.
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
CzareK
greentrek napisał/a:
My tu nadal o wyborach Andruta, prawda?
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
CzareK
greentrek napisał/a:musi wytrzymać jeszcze 4 lata
Apas napisał/a:o tyle po pojawieniu się Andka 10 telefon się posypał
Pozdrawiam
Arti
K-751, dodatki i dyletanckie pstryki
White napisał/a:Kupiłem chyba na wiosnę Xiaomi (nowy ze sklepu) bo niby dobry stosunek cena jakość. I już trwają prace nad Androidem 13, a ja nawet nie mam aktualizacji do wersji 11. O jakości softu nawet nie piszę bo €(()€((;;/!!!
Było, minęło: K-3 | 10/2.8 | 35/2.8 | 40/2.8 | 43/1.9 | 50/2 | 70/2.4 | 100/2.8 | 18-35/1.8 | 17-70/2.8-4 | 70-200/2.8 | 48 AF-1 | EX1
Pozdrawiam
Tomek B.
K-3, K-r, Practica MTL3 i trochę szkła
modrzew napisał/a:To trochę jakby powiedzieć, że poznałes brunetkę i okazała się złośliwa, chociaż sąsiad brunetki lubi i zachwala