CzareK
K-3III, szkła 17 - 300 x 1,4 (stałki Pentax, zoomy S i T) i jakieś inne szpeje.
rysiekll napisał/a:związek przyczynowo skutkowy pomiędzy lewą i prawą stroną stwierdzenia
Pentak K3II
Był Pentax K-x, oraz pożyczone K1000 i K200D
https://www.flickr.com/photos/138543993@N07/albums
Blog o moich wędrówkach.
Przeproś wszystkie kundle światapotraff napisał/a:Antyszczepionkowcy teraz mają na głowie obronę kundla, stąd posty aby zapomnieć o covidzie
rysiekll napisał/a:Oczywiście należałoby to zweryfikować...
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Enzo napisał/a:Mam weryfikację na żywo. Mój kuzyn, antyszczepionkowiec, teraz sieje opowieści o "ukrainizacji Polski". Oczywiście upiera się, że to jego zdanie. Ręce opadają.
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
Niezależnie od poglądów, wielu lubi stadne ciepełko, życie jest wtedy takie przyjemne...vesper napisał/a:a może w stadzie
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
rysiekll napisał/a:Natomiast nie brakuje pożytecznych idiotów, jak człowiek który rozpętał panikę dotyczącą cen paliw. Ciekawe czy wymyślił to sam czy miał "mocodawcę".
Pozdrawiam
Arti
Enzo napisał/a:Mam weryfikację na żywo
vesper napisał/a:To chyba idzie w parze, a może w stadzie. Też mam takiego
Bardzo często takie osoby to jednak ludzie których znamy i nawet lubimy, rodzina, dobrzy znajomi, którzy stracili zdolność właściwego postrzegania świata i coraz bardziej się odrealniają. Sam znam takie przypadki...vesper napisał/a:Swoją drogą miły gość i wbrew pozorom wcale nie idiota, więc w sumie przykro.
CytatNajbardziej irytująca była przeczulica skóry i zmęczenie - pół godziny kręcenia się po domu i składałam się jak scyzoryk.
Oczywiście. Pod warunkiem jednak, że nie ma to wpływu na innych.CytatKwestie medyczne powinny być sprawą prywatną. Jak ktoś chce niech się kłuje 4x w roku
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K-3III, szkła 17 - 300 x 1,4 (stałki Pentax, zoomy S i T) i jakieś inne szpeje.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Ami66; ВИЛИЯ; Riva Zoom 115; S5600; K-3