Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Electrical engineers do it with less resistance ;)
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Kurczę, nawet z fiszem 8mm przy f/5.6 zerkam na skalę ostrości, bo robi różnicę Zresztą 4/3 to ciekawy format, wszyscy wkoło gadają o dużej GO, ale jednak jak nie trafisz to jest kibel. To jest mała matryca z mocno upakowanymi pikselami, więc precyzja musi być dobra - wszystkie niedoskonałości są mocno powiększane.skaarj napisał/a:bbartlomiej zalecam dużą ostrożność. Trafienie ręczne przy f 1,8 graniczy z cudem ;)
O, trzeba będzie zobaczyćMichu napisał/a:Porównanie OM-1 z Canonem R3
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
bbartlomiej napisał/a:Podobno mój ma dotrzeć w tym tygodniu.
Miłego dnia
No jasne! I jest wyraźnie mniejszy od Canona. Do tego FPS'y i ProCapture i trochę doświadczenia i przewaga super-duper-trackingu Canona zblednie.Jakaranda napisał/a:OM-1 mniej waży
Miłego dnia
Miłego dnia
Podoba mi się!bbartlomiej napisał/a:OM Workspace dodał narzędzie Focus Analyzer - takie setki zdjęć z serii po wybraniu obiektu potrafi przeanalizować i wybrać tylko te, które są naprawde trafione - świetna sprawa!
No i ładnie!bbartlomiej napisał/a:na te zdjęcia stracił 23% baterii, nie wyłączałem go tylko odkładałem na ziemię, żeby sam się "uspał"
Miłego dnia