tylko na upartego - ma toto taki stelaż z drutu, który umieszcza się na górze i można tam postawić menażkę lub patelnię. Całość jednak staje się mało stabilna bo to duże i wąskie. Najlepszy opał to suche szyszki i patyki.fuen napisał/a:A da się w tym przygotować makaron z pesto albo ugotować pyry?
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
no tak - ręce się trzęsąfuen napisał/a:Na spirytusie próbowałem, ale trochę długo to trwa
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
fuen napisał/a:w Primusie łatwo uszkodzić tłoczek pompki,
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
Zbynio napisał/a:fuen, polecam Ci coś takiego
CzareK
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
fuen napisał/a:pompkę szlag trafił, tłok przepuszczał, a bez ciśnienia działać nie chciało.
greentrek napisał/a:To jest właśnie słynna "ruska kostka" czyli skopiowany Primus.
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
Jakoś dziwnie podobny do dźwięku lecącego V1kesek napisał/a:Dźwięk jaki wydaje jest niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju
Zbynio napisał/a:Jakoś dziwnie podobny do dźwięku lecącego V1kesek napisał/a:Dźwięk jaki wydaje jest niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju
kesek napisał/a:Zbynio napisał/a:Jakoś dziwnie podobny do dźwięku lecącego V1kesek napisał/a:Dźwięk jaki wydaje jest niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju
A to nie wiem, nie miałem okazji słyszeć ;)
Morituri Nolumus Mori
www.rivelv.deviantart.com / https://500px.com/rivelv
CzareK
Morituri Nolumus Mori
www.rivelv.deviantart.com / https://500px.com/rivelv