K-373, 11-300 mm f/1.7-4.0, sunpaki i agfatroniki, LX15, XZ-1
Tak, tylko przemnóżcie sobie te tzw raty 0, bo mnie się po obliczeniach słabo zrobiło... Rat 0 procent już dawno nie ma.Cytat
imagineskop :)
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
imagineskop :)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:PiotrK., bywa i tak. Sam mam trochę rzeczy kupionych z ich promocji typu 36x0% 2 raty gratis.
Kupowanie za gotówkę byłoby nie szanowaniem swoich pieniędzy.
Oczywiście po tym jak euro spłaci te 2 raty spłacam kredyt (czyli płatność odroczona o 2 miesiące).
Polecam ten styl życia
K1-II, poprzednio K-70 (kupiłbym jeszcze raz!), kiedyś w przeszłości Canon
mirekin napisał/a:Zmieniłbym najlepiej kraj. Fajne te twoje raty 0 procent np w Euro za K-3III 10x922.80, gdzie wczoraj była oferta z zapłaconą 1 ratą ale w wersji kredytowania x36. Przypominam, że w zeszłym tygodniu K-3III można było kupić w sklepach typu Euro za 7999pln
K1-II, poprzednio K-70 (kupiłbym jeszcze raz!), kiedyś w przeszłości Canon
Smycz i dekielek z napisem Pentax
Polecam moją Małą Galerię
CzareK
fotopentax napisał/a:Wiosenne promocje w FotoPlus i Pentax K-3 Mark III
https://fotoplus.pl/pentax-k-3-mark-iii
Pozdrawiam
Artur
---------------------------------
Większość technicznych pojęć jest mi obca, ale nie przeszkadza w pstrykaniu ;)
CzareK
K-5 + SMC DA 18-135mm f/3.5-5.6ED AL (IF) DC WR
a niedawno na aledrogo był za 2900 też do wzięcia użyty 2 razy z paragonem i jeszcze półroczną gwarancją ;)Kuba Nowak napisał/a:Na olx można upolować DA*300 za 3000 zł - jakbym nie miał, to bym brał.
Flickr
K*3, FA*5, DFA*2, DA*3
...był cudny, widziałem, ale jednak kwota zaporowa, kurde, nie dla mnie to szkłoCytatniedawno na aledrogo był
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
zaporowa to jest w sklepie ;) tam była wydaje się ok. około 50% sklepowej za nieużywane szkło to chyba nie zaporowo ;)Ryszard napisał/a:...był cudny, widziałem, ale jednak kwota zaporowa, kurde, nie dla mnie to szkłoCytatniedawno na aledrogo był
Flickr
K*3, FA*5, DFA*2, DA*3
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Ryszard napisał/a:nie dla mnie to szkło
analogowo, cyfrowo (FF, APSC), otworek