plwk napisał/a:Próba bez próby.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Pozdrawiam
Pozdrawiam
dobrze zrozumiałeś. Zdjęcie fizycznie umieszczasz w serwisie (ja używam flickr.com może być inny podobno zdjęcia google udostępnia ale tam udaje się nielicznym), a następnie udostępniasz odnośnik na forum. Wszystko. Tylko do testów jest oddzielny wątek.terenowiec napisał/a:prawdopodobnie muszę założyć jakieś konto. Tak przynajmniej zrozumiałem.
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Pozdrawiam
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
SeizeThePicture napisał/a:To ficzer, czy BUG?
Nie wszystko co się liczy jest policzalne i nie wszystko co policzalne się liczy.
rychu napisał/a:....podobno zdjęcia google udostępnia ale tam udaje się nielicznym....
Pozdrawiam
Artur
---------------------------------
Większość technicznych pojęć jest mi obca, ale nie przeszkadza w pstrykaniu ;)
Pozdrawiam
rychu napisał/a:Za to na twarzoksiążce beż problemu udostępniam w grupach zdjęcia z imprez sportowych, czy prywatnie na łotsapie.
Pozdrawiam
plwk napisał/a:Udostępnienia z twarzoksiążki mają ograniczenie czasowe. Za jakiś czas wchodzisz a zdjęcia nie ma.
Pozdrawiam
Flickr
K*3, FA*5, DFA*2, DA*3