nieMichu napisał/a:Czyli jednak liczenie pikseli.
takMichu napisał/a:Każdy dobiera sprzęt pod siebie. Jeśli ktoś chce po prostu robić zdjęcia, taniej jest wziąć współczesnego smartfona. Tylko o to mi chodziło.
tak ;), ale drogi i LV taki sobie, ale nie mówię nie ;)Michu napisał/a:myślałeś o K-1?
nie mam parcia na 35mm ;) mam parcie na odchylany ekranik ;)Michu napisał/a:Skoro masz takie parcie na format 35mm
wielkie dzięki za sugestieMichu napisał/a:Co się zaś tyczy Twego zapytania o bezlusterkowca, to przy zakładanym budżecie, myślę, że A7II jest najtańszą opcją. A7III jest o wiele lepszym aparatem (matryca, AF, ergonomia), ale tu zostajesz z samym korpusem, bez obiektywów.
Flickr
K*3, FA*5, DFA*2, DA*3
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
przepraszam, nie chciałemCytatA temat się jakoś ostatio obudził to się podpiąłem
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Michu napisał/a:Kp to moim zdaniem bardzo duży progres w porównaniu do K3 (matryca, guzikologia, AF)
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Enzo, a pytasz porównując do innych Pentaxów czy do Nikonów/Sony czy innych puszek, z którymi obcujesz (w sumie nie wiem z jakimi)? U mnie tylko Pentaxy więc nie mam jakoś porównania innego.Enzo napisał/a:AF? Ty miałeś w rękach ten aparat?
Flickr
K*3, FA*5, DFA*2, DA*3
Nikon, Pentax, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, FKD i to nie wszystko ...
...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam...
incosgnitos napisał/a:Enzo, a pytasz porównując do innych Pentaxów czy do Nikonów/Sony czy innych puszek, z którymi obcujesz (w sumie nie wiem z jakimi)?
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Michu napisał/a:Khmm... Jacek - stabilizację maił już A7II.
Nikon, Pentax, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, FKD i to nie wszystko ...