Michu napisał/a:dla mnie patologią jest startowanie facetów w kobiecych dyscyplinach, bo "czuje się" kobietą, ale to nie jest taka sytuacja. Nie mylmy pojęć.
Samozwańczy kustosz oddziału muzeum klubu użytkowników pentax@pl
Samozwańczy kustosz oddziału muzeum klubu użytkowników pentax@pl
Postępowy świat coraz bardziej myli pojęcia. A uzasadnianie emocjonalne przeważa nad faktami. Poszukajcie o protestach pływaczek w USA. Już w szatni oglądają wątpliwe dla siebie "atrakcje"... A walka jak się Wam podobała? Mnie się dziwnie oglądało. Podziwiam Szeremetę, że mimo wszystko wytrwała do końca.Michu napisał/a:Tak, dla mnie patologią jest startowanie facetów w kobiecych dyscyplinach, bo "czuje się" kobietą, ale to nie jest taka sytuacja. Nie mylmy pojęć.
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
CzareK
greentrek napisał/a:Dwie kobiety, dowolnej płci, w ringu - ale czy to rzeczywiście komukolwiek potrzebne
Ami66; ВИЛИЯ; Riva Zoom 115; S5600; K-3
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();