Obawiam się, że mam na pace holenderską damkę, która ostatnie 20 lat spędziła w piwnicy. Muszę wymyślić, co z niej zrobićGeneric napisał/a:Obawiam się, że kupiłem rower.
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Ryszard napisał/a:Obawiam się, że mam na pace holenderską damkę, która ostatnie 20 lat spędziła w piwnicy. Muszę wymyślić, co z niej zrobić
Aparaty szczęścia nie dają...
K-5iis + Bigma, K-30, K-X, K-R, P18-55, P50-200, P80-320, S70-300, T70-300, Trioplan 100/2.8 i sporo innych gratów.
Dziurawe. Takie z wycięciem na środku. Dla mnie to najważniejsza siodełkowa zmiana, już nie kupię innego. I warto, żeby było dość twarde. W sensie, żeby ugięła się pianka i poszycie, ale samo siodło za bardzo nie zmieniało kształtu pod obciążeniem. No i wyreguluj dobrze. Siedzieć trzeba na tyłku, żaden ucisk z przodu nie wchodzi w grę.RPM napisał/a:... i jakie wybrać?
RPM napisał/a:jakie wybrać?
K-751, dodatki i dyletanckie pstryki
Rewelacja! Spodziewałem się półgodzinnego gadania, a tu krótko i na tematkorneli_z napisał/a:link do techniki pomiarowej
D*pa jest jak racja - każdy ma swoją. Czy jakoś takmr.ra66it napisał/a:Każdy ma indywidualne preferencje.