perl napisał/a:
a nie lepiej by brzmiało "pierścienia przysłon" ?guerilla napisał/a:przysłon pierścienia
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Pentax*ist DS
MZ-3+FA35/2 & FA50/1.7
Canon Pellix QL+Fl 58 1:1.2
perl napisał/a:nie no dan prosze zmien avatar
dan napisał/a:Avatara poki co nie zamieniam zmieniac, bo mi sie podoba
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Pozdrawiam
Michał
K10D+Sigma10-20+Pentax50-135
Manfrotto055XProB+804RC2
Dancer napisał/a:Ale duża dysorsja na pierwszym zdjęciu kolorowym
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
dan napisał/a:Dancer napisał/a:Ale duża dysorsja na pierwszym zdjęciu kolorowym :-D
Ja tam nie mam nic przeciwko takiej wydatnej dystorsji - w tym konkretnym przypadku nawet mi sie podoba
Pozdrawiam
Michał
K10D+Sigma10-20+Pentax50-135
Manfrotto055XProB+804RC2
Michu napisał/a:Prawdę powiedziawszy Dan, to mi brakuje oldskulowych okularów przeciwsłonecznych na tym avatarze.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:Dan - dokładnie to jest to. Tylko że takie okulary kompatybilne są przede wszystkim z włosami na żel.
Michu napisał/a:I za Cotti: może w swym wątku foto strzelisz więcej zdjęć, bo jak widać, większa sesja była.
cotti napisał/a:no i cały czas się zastanawiam, czy obok Dana stoi kobieta, czy też trzyma perukę...
dan napisał/a:a po drugie sa niezbyt przyzwoite
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
dan napisał/a:Ta sesja byla robiona tylko i wylacznie na potrzeby osob z imprezy. Zrobilem wyjatek dla siebie, bo mi ryba, kto i gdzie mnie oglada i co dalej moze z tymi zdjeciami zrobic
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
piotrecius napisał/a:Wcześniej używałem manualnej Sigmy 18-35, a tutaj Auto-Focus
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
k20d,k3 21Ltd,50-135*