dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
kto mnie zhejtuje?
Mam zly dzien. Wszysko mnie wkurza, zimno jest i kolejnego G1 mi sprzatneli sprzed nosa, a kasa powoli zaczyna sie dematerializowac. Dlatego musze podbudowac swoje ego kolekcjonera. Tak dla rownowagi.

Mam czarnego LX'a. Mam czarnego MX'a. Mam piekny zestaw emek, ktore z determinacja godna glodnego czerwonoarmisty udalo mi sie zebrac przez dobrych kilka lat. Ale malo mi. Wlasnie kupilem pieknego czarnego mesuperka, zeby zagluszyc smutek po hajmatikach? Za ile? Prawie za nic, he he. I co, kto mnie zhejtuje? A moze ktos sie pochwali swoimi zdobyczami i mnie jeszcze bardziej zdoluje?

No nic.

Pozdrawiam,

dzerry

guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
ja cię zdołuje - G2 +45/2 za 1400 pln.z roczną gwarancją :_)

co ty na to ? :)

Stachu  Dołączył: 27 Kwi 2007
I hate You!

Teraz lepiej?

Maciej  Dołączył: 18 Cze 2007
Eee, przegrałem dziś minoltę dual scan IV. :-( Poszła za tyle samo, ile dałem maksimum.
Ciesz się, że masz tyle sprzętu! :-P

P.S., zbierasz na besse czy Contaxa? Czy po prostu co Ci trafi przed oczy, by zaspokoić głód kolekcjonerski? :evilsmile:

Nie smutaj! :-B

A tak BTW - I hate You!

guerilla napisał/a:
ja cię zdołuje - G2 +45/2 za 1400 pln.z roczną gwarancją :_)

Po stokroć I hate You!!!

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
dzerry, Jeśli masz jeszcze tego Polaroida, to Cię niniejszym na piśmie uroczyście za niego hejtuję!

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
Dzerry, a niech tam, hejtnę Cię. Mi za ekwiwalent musi wystarczyć czarny Chinon CE-4 (ale to akurat żaden ewenement). Na SPD ktoś miał czarnego MZ-5N. Pamiętasz może czyj to był?
A guerillę też hejtuję.

guerilla napisał/a:
dziekuje bardzo. Teraz ide sie powiesic obok negatywu. Gdzie?!?!?!!?

emigrant napisał/a:
dzerry, Jeśli masz jeszcze tego Polaroida, to Cię niniejszym na piśmie uroczyście za niego hejtuję!
E, to jest pikus ;-) Moze go chcesz? Bede go chyba puszczal z jednym wkladem w zestawie ;-)

dz.

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
dzerry napisał/a:
Gdzie?!?!?!!?

mysle ze teraz moge juz zdradzic perwersyjną tajemnice Guerilli:

http://www.google.pl/sear...ukaj&lr=lang_pl

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
dzerry napisał/a:
kolejnego G1 mi sprzatneli sprzed nosa

dzerry napisał/a:
kasa powoli zaczyna sie dematerializowac.

dzerry napisał/a:
Wlasnie kupilem pieknego czarnego mesuperka

Quo vadis, Dzerry? :->

;-)

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Hejtuję wszystkich, którzy w tej chwili nie muszą siedzieć nad robotą. :-B

A, to i ja prosze o malego, chociaz najmniejszego hejta:

Flasz Centon FH-80, LP~40, dwa palniki, ruchomy na wszelkie strony, ttl contaxa, 15e z przesyłką.

djack napisał/a:
Na SPD ktoś miał czarnego MZ-5N.
MZ-3. Na forum sa takie dwa. Kiwaczka i ten, ktorego nicka nie wypowiem, ktory to powinien zostac zhejtowany dozywotnio. Dosc powiedziec, ze czlowiek ten swoim stanem posiadania wzbudza takie emocje, ze nawet piosenki o nim powstaja ;-)

Maciej napisał/a:
P.S., zbierasz na besse czy Contaxa? Czy po prostu co Ci trafi przed oczy, by zaspokoić głód kolekcjonerski?

Na Contaksa. Bom p***** straszna i ostrosci nie potrafie ustawic recznie. Zaczelo mnie to ostatnio mocno denerwowac. Dlatego Contax. No moze nie do konca tylko dlatego ;-)

dz.

dzerry napisał/a:
No moze nie do konca tylko dlatego

Przyznaj sie, to zaraźliwe. Dotknąłeś mojego... *

(* - contaxa :evilsmile: )

Maciej  Dołączył: 18 Cze 2007
dzerry, a dlaczego jeszcze? :evilsmile:

Edit:
alkos, :mrgreen: Dobre! :-B

Spinner  Dołączył: 22 Mar 2006
Hejtuje Was zboki... :!: :evilsmile:

Pzdr
Spinner

CanisLupus  Dołączył: 10 Sty 2007
No to i ja wam zabiję klina...

Czarny elektrospotmatic robiony tylko na rynek japoński w stanie na 4+ z 1.8/55 smc za.......................................................................................................................................................................................................12 zł na allegro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CanisLupus napisał/a:
Czarny elektrospotmatic robiony tylko na rynek japoński w stanie na 4+ z 1.8/55 smc za.......................................................................................................................................................................................................12 zł na allegro

To nie podchodzi pod shejtowanie, tylko

I KILL YOUUUuuuuu!!! :evil: :evil: :evil:

A w środku ma taką małą złotą naklejkę w języku którego nie rozumiem, no może poza Asahi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CanisLupus napisał/a:
A w środku ma taką małą złotą naklejkę w języku którego nie rozumiem, no może poza Asahi

Pokaz jakiego skana, co? :-)

Bardzo chętnie tylko obecnie jestem w Edymburgu a black beauty w szafie w Wawie.
:-( :-(

Skocz do: