Maciek  Dołączył: 20 Kwi 2006
mygosia napisał/a:
Szczególnie, że żadnego słońca nie widzieliście :-P

To jest wroga propaganda!
mygosia napisał/a:
Może czas, żeby pomyśleć o kolejnym PPD? Ktoś coś przebąkiwał o Biebrzy, czy jakoś tak... :mrgreen:

A to Prezes chyba był! Ale faktycznie można by już powoli zacząć działać - najważniejsze to ustalić termin żeby ludziska urlopy dostosowali. Ja mam elastyczną pracę (co znaczy, że nawet jak zarezerwuję pół roku wczesniej to mogę nie pojechać) ale niektórzy już teraz chyba wypisują grafiki. Ale pewnie lepiej termin ustalać po konsultacji z wybranym miejscem noclegu, żeby na końcu się nie okazało, że w wybranym czasie nie ma możliwości wynajęcia noclegu.

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
mygosia napisał/a:
Ktoś coś przebąkiwał o Biebrzy
O, to będzie odpływ :-D

Stachu  Dołączył: 27 Kwi 2007
Hm.. Biebrza... Fajna rzecz Biebrza..

zaroowka  Dołączył: 06 Mar 2007
To może tak na Suwalszczyźnie...?

Też piękne okolice, nierówno u nas, jezior sporo, a i bimber dobry... :mrgreen:

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
Grizley napisał/a:
czy duza odleglosc uniemozliwia przyjazd na zlot?
dla mnie nie ma znaczenia odległość... obym tylko miał czas w momencie kiedy jest organizowane PPD :-(

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Do tej pory PPD odbywało się w maju, pomiędzy 10. a 25.

Aspius  Dołączył: 18 Wrz 2006
mygosia napisał/a:
Maciek, naprawdę nie żałuję ;-) Szczególnie, że żadnego słońca nie widzieliście :-P

o wypraszam sobie... jak to nie widzieliscie ;) nie wspominając że samo spoglądanie na Maćka było niczym patrzenie prosto w słońce, to tu dowód na to że słońce na prawdę wtedy było...

.. tylko z tyłu ;)

Grzesiek

powalos  Dołączył: 20 Kwi 2006
Mnie się nie udało wybrać na żaden PPD. Mogę tylko do ok. 10-tego lub po 25-tym każdego miesiąca. Ale kilka osób znam, z bardziej kameralnych spotkań (ostatnie w Wolsztynie). Grizley, ja raz w miesiącu jestem Lesznie Wlkp. Jak będę się ybierał następny raz to dam znać na PW (zazwyczaj jest to jakaś sobota).

Grizley  Dołączył: 30 Sie 2007
powalos napisał/a:
Mnie się nie udało wybrać na żaden PPD. Mogę tylko do ok. 10-tego lub po 25-tym każdego miesiąca. Ale kilka osób znam, z bardziej kameralnych spotkań (ostatnie w Wolsztynie). Grizley, ja raz w miesiącu jestem Lesznie Wlkp. Jak będę się ybierał następny raz to dam znać na PW (zazwyczaj jest to jakaś sobota).

ok , to sie zgadamy na pw. jakbyco .
Ja i tak chciałbym sie kiedyś na któryś PPD wybrać
może jakby z okolicy Poznania Wroc. jechał ktoś jeszcze.

Ijon  Dołączył: 27 Paź 2006
powalos napisał/a:
w Wolsztynie
Od 2 lat obiecuję sobie zrobić zdjęcia wolsztyńskich parowozów w zimowej scenerii. Ktoś jeszcze ma ochotę na taką sesję? :)

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
matb napisał/a:
mygosia napisał/a:
Grizley, ja sama jechałam spod Bielska, więc nie masz co narzekać

Biedny Songo. Całą drogę musiał biegać za Golfiną?

Po prostu [b]mygosia[b] dba o jego kondycję ;-)

emigrant napisał/a:
Ja dojechałem sam rowerem przez bagienne pustkowia i co?

E tam, przesadzasz z tymi bagnami. Dało sie jechać. Nie trzeba było taszczyć roweru na plecach. No a poza tym to był skrót. :mrgreen:

Skocz do: