Ż jest P... p.
O ile pamiętam, to piwem vesper nie gardzi, a poza tym dlaczego średnie - przecież może być duże.zorzyk napisał/a:dla vesper to tak średnio jakoś
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
W sumie gdyby skadrowac, to mozna by to osiagnac. A inaczej zrobic pelna klatke raczej sie nie dalo, bo gdybym przesunal pania w lewo, to w 1/3 szerokosci kadru wlazlby slup i inne smieci. A tak w ramach ciekawostek, to gdy robilem to zdjecie, moj synek siedzial mi na barana Wiec nie mowcie mi, ze nie macie czasu na zdjecia, bo praca, rodzina, itd - ja 90% zdjec robie w drodze do i z pracy, w przerwie na lunch i na spacerach z synemcypis napisał/a:może jakby panią przesunąć bardziej w lewo i dać więcej przestrzeni z prawej ?
Ej, zadne tam egezekwo, przeciez ja jestem trzecidagio napisał/a:a w dodatku egzekwo z dzerrym
pozdrawiam,
dzerrry
"Living is easy with eyes closed"
Dada napisał/a:Tylko dlaczego tak mało zdjęć swoich pokazuje.
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
zorzyk napisał/a:
przede mną malowanie sufitu w przedpokoju, może mi się uda zacząć w środę
Dada napisał/a:zwyciężczyni konkursu zobowiązana jest przedstawić zdjęcia wykonane przy uzyciu nagrody głosującym na nią użytkownikom forum
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
vesper napisał/a:normalnych ludzi
Ż jest P... p.
vesper napisał/a:Więc może tak: jeśli Marysia popija w klubokawiarni marnego grzańca zamiast dziarsko kopać liście w lesie - musi być coś na rzeczy. Zima może?
"Living is easy with eyes closed"