Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Pentax w Playboy'u
Nie wiem czy zauważyliście, ja wiem najpierw się inne obrazki ogląda, ale w grudniowym numerze Playboy'a ukazała się reklama K10D... Czyżby Apolo celowało w nową klientelę? ;-) Poza tym tak na marginesie Playmate grudnia jest dziewczyna z naszego uroczego miasta...

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Arti napisał/a:
Playmate grudnia jest dziewczyna z naszego uroczego miasta
...Michu, czemu się nie pochwaliłeś profi sesją ;-) :mrgreen: :-B

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
pokazcie :evilsmile:

Fafniak, na plfoto jest jej parę zdjęć... Klaudia, poszukaj ;-) .

poszukalem troche ale mi sie plfoto tak powoli laduje ze odechcialo mi sie...

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007

A TUTAJ masz linke do jej portfolio...

swietna do zdjec.....playboy zmarnuje ciekawa osobe....
no ale moze zarobi troche kasy...

dtox  Dołączył: 20 Maj 2007
Fafniak napisał/a:
playboy zmarnuje ciekawa osobe....

mozesz rozwinac temat?

Maciej  Dołączył: 18 Cze 2007
Phoenix, to koleś z forum Nikona, J&J należy do Jacka_Z też z forum Nikona. Świat należy do Nikona! :evilsmile:

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Maciej napisał/a:
Świat należy do Nikona!
Zależy jaki świat. Ja znam świat, który należy do Canona, inny, należący do Leica, jeszcze inny do Lomo. To zupełnie różne światy. Dzięki temu łatwo da się udowodnić równoległość wielu czasoprzestrzeni :evilsmile:

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
dtox, widziałem Cię ostatnio w telewizorze :mrgreen:

mily  Dołączył: 19 Kwi 2006
to czemu ja nie wiedzialem ze to: http://plfoto.com/130751/autor.html - jest michu? :-/

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
mily napisał/a:
ze to: http://plfoto.com/130751/autor.html - jest michu?
to Michu ma takie długie włosy, a ja myślałem, że taki łysiejący jest bardziej.

Maciej  Dołączył: 18 Cze 2007
tref napisał/a:
Zależy jaki świat. Ja znam świat, który należy do Canona, inny, należący do Leica, jeszcze inny do Lomo. To zupełnie różne światy. Dzięki temu łatwo da się udowodnić równoległość wielu czasoprzestrzeni :evilsmile:

Nie bierz tego serio! ;-) Ot tak napisałem, kpiąc trochę z 'podziału systemowego'.

dtox napisał/a:
mozesz rozwinac temat?
- mam swoje zdanie na temat sesji CKMowo PLAYBOYowych....i wedlug mnie kobity powinny trzymac si jak najdalej od tych produkcji.....a tym bardziej ciekawe twarze :evilsmile:

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
Hej koledzy, a ktore gazetki ze zdjeciami modowymi warto kupowac? Jakies polskie najlepiej, bo te zagraniczne drogie strasznie :-/

Maciej napisał/a:
Świat należy do Nikona!

eeee tam... Obydwaj fotgrafowie, są z Bydgoszczy, Klaudia z Bydgoszczy, Michu i ja tez... Świat należy do Bydgoszczy!! ;-)

mily napisał/a:
to czemu ja nie wiedzialem ze to: http://plfoto.com/130751/autor.html - jest michu?

Bo nie jest? :-D

Ale wiecie co, ja tu o reklamie Pentaxa zacząłem, przy okazji o Playmate... a temat poszedł w wiadomą stronę... :evilsmile:

mily  Dołączył: 19 Kwi 2006
to co mnie tu jakies zmylki serwujecie :P

a z ta bydgoszcza, to dobre jest :lol:

dtox  Dołączył: 20 Maj 2007
Fafniak napisał/a:
dtox napisał/a:
mozesz rozwinac temat?
- mam swoje zdanie na temat sesji CKMowo PLAYBOYowych....i wedlug mnie kobity powinny trzymac si jak najdalej od tych produkcji.....a tym bardziej ciekawe twarze :evilsmile:

i gdzie maja ealizowac swoje marzenia? w tygodniku katolickim ;-) czy byc twarza z okladki 5000 krzyzowek panoramicznych? ;-)

i uwazam ze porownanie playboya do ckm'u jest conajmniej dziwne... to tak jakby porownywac K10d do K100d...

Skocz do: