Grendel  Dołączył: 31 Gru 2006
dan napisał/a:
Hej koledzy, a ktore gazetki ze zdjeciami modowymi warto kupowac? Jakies polskie najlepiej, bo te zagraniczne drogie strasznie :-/

Polskie gazety to kpina...Nawet moja żona przez nasiągnięcie podłapała bakcyla często przynosi mi gazetki 'kobiece' wytykając palcam 'patrz jaki gniot... tu przepalenie, tu ostrość uciekła...co za pajac na okładkę to daje?' :)

Na szczęście mamy nieregularny ale stały dostęp do kolejnych numerów Vogue'a, gdzie foty są niezłe.

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
dtox, pozwolisz ze nie bede kontynuaowal tej dyskusji.... mam swoje zdanie i podejrzewam ze nie przekonam cie .....

[ Dodano: 2007-11-27, 08:02 ]
acha nie porownywalem tych dwoch pism.... chodzilo mi o zjawisko/sposob traktowania modelki
Natomiast
dtox napisał/a:
gdzie maja ealizowac swoje marzenia? w tygodniku katolickim
- daruj sobie tego typu teksty - jest troche miwjsc na zaistnienie....
dla mnie EOT

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
Fafniak napisał/a:

A na "zaistnienie" nawet troche wiecej....

dtox  Dołączył: 20 Maj 2007
Fafniak napisał/a:
dtox, pozwolisz ze nie bede kontynuaowal tej dyskusji.... mam swoje zdanie i podejrzewam ze nie przekonam cie .....

[ Dodano: 2007-11-27, 08:02 ]
acha nie porownywalem tych dwoch pism.... chodzilo mi o zjawisko/sposob traktowania modelki
Natomiast
dtox napisał/a:
gdzie maja ealizowac swoje marzenia? w tygodniku katolickim
dla mnie EOT

spoko, nikt nikogo do niczego przeciez nie zmusza, chcialem przeczytac jakies rzeczowe argumenty dlaczego tak uwazasz, bo skoro piszesz takie rzeczy to musisz to znac od podszewki. Chialem sie tylko dowiedziec czemu tak uwazasz.
Jakie to miejsca sa gdzie mozna zaistniec? skoro odrzucilismy wspolnie tygodnik katolicki ;-)

icelander  Dołączył: 03 Cze 2007
ja zaistnialem dzieki mamusi i tatusiowi 48 latek temu i dobrze mi z tym :mrgreen:

dżejpi  Dołączył: 04 Paź 2007
icelander, Wstydził byś się, podglądałeś "starych" ???? :mrgreen: :evilsmile:

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Odkopuję temat...
Ale zanabyłem marcowy numer tego czasopisma, przejrzałem obrazki :evilsmile: , a potem zacząłem te inne i tekst czytać... a tu na stronie 160, gdzie są opisy jakichś gadżetów itp rzeczy patrzę, aparat fotograficzny i notka zatytułowana "Doskonała jakość"
Patrzę ja bliżej, a to Pentax!! K20D z Limitedem i dwa szkiełka. A treść: "Perfekcyjna lustrzanka PENTAX K20D spodoba się profesjonlanym fotografom i zaawansowanym amatorom. (...)" I trochę reklamowego bełkotu...
No proszę. To i doczekaliśmy się profi puszki? ;-)

dżejpi  Dołączył: 04 Paź 2007
Wszak Playboy'a przegląda fotografująca elyta. Do nich ta reklama. ;-)

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
I znowu odkopuję.
Nagrodą główną w tegorocznej edycji Fotoerotici jest?... Samsung G20! Prawie jak Pentax ;-)

fotonyf  Dołączył: 24 Kwi 2006
Może ktoś z Playboya jest fanem bagnetu K?

Skocz do: