Pietras  Dołączył: 30 Kwi 2007
forestowy, Nie denerwuję się :-P pomimo że może tak to zabrzmiało :) A piwko zawsze chętnie wypiję :mrgreen:

Throwend  Dołączył: 26 Kwi 2007
kurde, i znow sie nie załapałem... trzeba było czytać forum...

Throwend, do K100D jest jeszcze jedna sztuka bez linii pomocniczych i jedna z liniami.

Aaaaaa, trudna decyzja taka nagła....

Kurde, a co tam, wezmę z liniami. Oststnio zastanawiałem się co sobie kupić za dobre sprawowanie i nie wydanie całej kasy :D

Ok, to dziabne tylko przelew... Ale na pewno jest? :-P

Jesteś już dodany do listy :)

Łał, fajnie być na liście ;-)

Ok, to działam :-)

Miła informacja dla osób które już wpłaciły ;P jeżeli PP nic nie zawali to maksymalnie do piątku będziecie mieć matówki u siebie :) Paczuszki już przygotowane.

Grizley  Dołączył: 30 Sie 2007
tnz. że masz już je w domu ?

[ Dodano: 2007-11-25, 14:39 ]
jeżeli tak to wplace na konto 2zł wiecej i wyslij mi priorytetem.

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
mam pytanie - wlasnie jestem u kolegi - strasznie napalil sie na matowke do K10D z klinem 45 stopni....
jak ajest sznasa na matowke ????

Grizley, nie ale dostałem info z bardzo dobrego źródła że jutro rano je dostarczą :) ( przewaga korzystania z kuriera )

Fafniak, Jeżeli ktoś zrezygnuje to będzie do załatwienia... Jeżeli nie to do 10 dni będą następne, ponieważ już dostaje zamówienia.

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
ok...mozesz dac na PW info kiedy beda?

forestowy
[Usunięty]
dotarły już te matóweczki do polski ?

Tak jak już wcześniej pisałem "będą w poniedziałek" :-) Osoby które już wpłaciły jeżeli poczta nie zawali to będą je mieć do piątku... Wczoraj dostarczyłem je wraz z innymi przesyłkami do rozesłania.

Jak obiecałem że wyślę to wysłałem, do handlu zawsze cholernie poważnie podchodzę :mrgreen: ale tak to powinno być nie tylko u mnie :)

PS: z tego co widziałem to wszystkie matówki mają klin skośny + mikroraster.

Fafniak, Jutro rozpocznę zbieranie zamówień na następne matówki... Automatycznie dopisuję Ciebie do listy i pozostałe osoby które chciały by jeszcze zakupić matówki.

Fotonastroje  Dołączył: 28 Lis 2007
matowka do GX1L
Czy da sie zamontowac taka matowke w GX1L? jest tam wprawdzie jakis dyngsik ktory pewnie da sie odciagnac i matowke wyjac ale nie sprawdzalem na razie.
Nie wiem tez czy rozmiar bedzie pasowac?

Fotonastroje, GX1L to Pentax istDL więc matówka będzie pasować od K100D ^^ Została jeszcze jedna sztuka ale z liniami pomocniczymi, klinem 45st oraz mikrorastrem :-)

Grizley  Dołączył: 30 Sie 2007
tą do mnie oczywiscie jeszcze masz ?

Byłeś na liście więc matówka jest :evilsmile:

Fotonastroje  Dołączył: 28 Lis 2007
To w końcu wiem jakiego mam aparata ;-) oczywiście biorę tę matówkę jak można. Tylko jak? Oplata przesyłka itp?

Artooro  Dołączył: 11 Sty 2007
Jest !!! Juz jest !!! ... ale jeszce nie zamontowana :-/
Jak poczytam i uporam się z problemem zamocowania tego cuda w korpusie wowczas podziele sie wrazeniami

PIETRAS raz jeszcze WIELKIE DZIĘKSY !

Artooro jak widać czasami na Poczte Polską można liczyć :mrgreen:

Montaż banalny ;-) nie jest tak tragicznie jak niektórzy opisują... robota na 5 minut :-)

Skocz do: