BAN gucio-59  Dołączył: 24 Lut 2007
  Rozstanie z Ojczyzna, powód...?
Więc jaka już wiecie w piątek opuszczam naszą Ojczyznę i wyprowadzam sie do Niemiec Gauting k/Monachium (10km) a co jest powodem mojej przeprowadzki...? MIŁOŚĆ i to dzięki fotografii, nigdy nie sądziłem, że fotki przyczynią się do losów mojego życia i miłości. Gdy chciałem kupić aparat cyfrowy trafiłem do Was i tu okazaliście się nie ocenieni i kupiłem Pentaxa K 100d z czego niezmiernie sie cieszę. Gdy zacząłem umieszczać tu fotki, ktoś mi polecił fotosik.pl no i się narobiło. W lipcu zacząłem tam troszkę buszować po tych fotkach i natrafiłem na Kobietę z pasją fotografii. I co...? A no po kilku wymianach opinii o fotkach na fotosiku trafiliśmy na Skypa i prywatne emaile, a tu już sie domyślacie co się dalej działo i tak kwitła nasza MIŁOŚĆ. Spędziliśmy razem tydzień u mnie (Bieszczady i okolice Przemyśla) po tym spotkaniu postanowiliśmy razem, że resztę życia spędzimy razem, bo chemia dość ostro zadziałała z obu stron, jest to MIŁOŚĆ od pierwszego wejrzenia i nie wstydzę sie do tego Wam przyznać, jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy. Oboje jesteśmy po 40-tce, ja ciut przed 50-tką, po przeżyciach, wolnego stanu z odzysku oboje. A, że w kraju jest gorsza sytuacja więc postanowiliśmy, że będziemy mieszkać i żyć w Niemczech, ach, bo Łucja żyje tam od 17 lat więc sie domyślacie, że start mam łatwiejszy. Ja odwiedziłem Ja w listopadzie byłem dwa tygodnie i już jestem tam zameldowany na pobyt stały, a i z pracą nie będzie problemu. Nigdy, ale to przenigdy focąc 40 lat nie pomyślałbym, aby fotki dały mi MIŁOŚĆ i tak wspaniałą kobietę, sam jestem pod sporym wrażeniem i tym faktem chcę się z Wami podzielić, bo jesteście tu jak Rodzina. Z forum sie nie rozstaję i na pewno nie raz będę korzystał z Waszej pomocy, a i swoją służę.... Do miłego, życzę Wszystkim samych szczęśliwych dni... Dziękuję za wszystko... :lol: :lol: :lol:
www.rysio-59.fotosik.pl

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Ale czad :-D gucio-59, gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :!:

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
gucio-59, gratuluję i powodzenia życzę! ;-) A miejsca zamieszkania "rzut beretem" od Ga-Pa i Zugspitze zazdroszczę :-P

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Piękna historia z happy endem :-)

Dobrze, że opuszczasz nasz tylko cieleśnie ;-)

bEEf, mygosia, matb, Dzięki umieściłbym tu naszą fotką i pokazał Łucję ale nie wiem jak.matb, Wybieramy sie na skoki, może przetestuję tam Sigmę.Bo
Łucja też foci tylko innym sprzętem, są już fotki z Alp na fotosiku.
Nie wyobrażacie sobie chyba jaki jestem szczęśliwy...!!!!!!!!!

piotrecius  Dołączył: 31 Gru 2006
Wszystkiego najlepszego! Powodzenia! :-)

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
O ja!!! W zyciu bym nie pomyslal ze znienawidzony przeze mnie Fotosik moze przyczynic sie do takiej historii :-D

Gratuluje gucio-59 :-)

blanchet  Dołączyła: 20 Kwi 2007
super, gucio-59 naprawdę niesamowite
niech wam się układa jak najlepiej;)

bEEf, To Ty mnie wygoniłeś na ten fotosik.pl Dzięki... Swacie! I to dzięki Tobie ma Pentaxa jestem w Rodzinie!

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
suuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeerrrrrr!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: gucio-59, Wszystkiego Dobrego!!

dan, Też tego fotosika nie cierpię, ale widzisz w życiu różnie bywa i los kieruje różnymi drogami!!!

[ Dodano: 2007-12-02, 19:58 ]
blanchet, Masz rację, też dla mnie jest to jak bajka ale juz wiem że to prawda,jestem bardzo, ale to bardzo SZCZĘŚLIWY!!! Dzięki Wam!

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
No, powodzenia. A obczyzna to żadna, przecie my tera jedna wspólna European Union. ;-)

robi  Dołączył: 27 Wrz 2006
gucio-59, gratulacje, na miłość zawsze jest dobry czas :->
życzę wielu pięknych chwil (nie tylko z aparatami w ręku)

nie zapomnij o nas tak całkiem

gucio-59, a jaki system posiada Twoja wybranka?

[jakiś OT musi być :mrgreen: ]

wkt  Dołączył: 03 Lip 2007
Mój kolega poznał dziewczyne przez net. Namówiła go żeby do niej przyjechał, że załatwi mu pracę a okazało się, że trafił do obozu pracy. Lepiej uważaj.

mygosia, Czy chodzi Ci o kompa? Tam jest mój już laptop z XP :lol:

[ Dodano: 2007-12-02, 20:12 ]
wkt, Nie ma na co, już tam byłem... Wszystko jest dobrze! Jestem już zameldowany w naszym nowym mieszkaniu.... Bez obaw do odważnych świat należy i do MIŁOŚCI!!!

MvA  Dołączył: 29 Kwi 2006
czad:)

gucio-59, właścwie to chodziło mi o sprzęt foto ;-)

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
gucio-59, niech się wam wiedzie jak najlepiej, ale tak piszesz, jakbyś zamierzał opuścić nie tylko Polskę ale i to forum. Nie rób tego, stamtąd też można pisać :mrgreen:

Ryszard  Dołączył: 04 Paź 2006
gucio-59, Ale historia! Gratulacje i powodzenia! :-D

Skocz do: