briho  Dołączył: 28 Sie 2007
Gratuluję! I wiecie co. Również poznałem przez internet dziewczynę, której pasją jest fotografia. Na razie piszemy do siebie maile, ale kto wie, czy nie potoczy się podobnie jak u gucia-59 :-)

konopia  Dołączył: 24 Kwi 2007
gucio-59 Niesamowita historia.
Gratulacje.
Życzę Wam dużo szczęścia!

tomecki  Dołączył: 22 Kwi 2006
gucio-59, Przeczytałem tylko twój pierwszy post w tym topiku, po prostu rewelacja, gratuluję bardzo i mam nadzieję że na ślub zaprosisz całe forum ;-)
Zdrowi szczęśliwie zakochanych :-B :-B :-B

BAN gucio-59  Dołączył: 24 Lut 2007
tomecki napisał/a:
na ślub zaprosisz całe forum
Ale będę miał fotek, wszystko przed nami dajcie troszkę czasu, a kto wie...Nigdy nie mówię nie.Dzięki za tak miłe wsparcie... :-)

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
Racja racja... wszystko racja!
ale tomeckiego nie zapraszaj. To ten spod niedobrego znaku N. Zobacz jakby się chciał wkręcić. Już w dodatku zaraził alkosa. Nie powiem czym. Wstydliwa choroba, są różne odmiany z literką D na początku.

;-)

t :arrow: :-B

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
perl napisał/a:
ale tomeckiego nie zapraszaj

Jeśli w planach będzie ognisko to czemu nie :mrgreen:

perl, plwk, Jak zapraszam to Wszystkich nie ma u mnie podziału wśród Ludzi, a ognisko czemu nie... też fajne efekty świetlne....Pozdrawiam jeszcze 3 dni w kraju. :lol: :lol: :lol:

Cześ  Dołączył: 15 Lut 2007
plwk napisał/a:
Jeśli w planach będzie ognisko to czemu nie

:evilsmile: :-B :-B :-B

dickkett  Dołączył: 18 Wrz 2006
Jak widać życie jest w stanie napisać każdy scenariusz.
Powodzenia dla Ciebie i Twojej wybranki.

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
To się doczekaliśmy w końcu, że gucio-59 przedstawił wybrankę swego serca :mrgreen:

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Tadam, tadam!

Gucia pochłonęły przygotowania do wyjazdu, więc poprosił mnie o wstawienie fotki w zastępstwie :) Panie i Panowie, oto Gucio i Łucja:

dan  Dołączył: 11 Sie 2006

bEEf, Bardzo dziękuję, no to sie pochwale a co, jak szaleć, to szaleć...Miłość to piękny kraj... Mnie sie podoba... :-D

dan-zadrośnik :evilsmile: ;-)

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
zorzyk napisał/a:
zadrośnik

http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=zadro%B6nik :evilsmile:

kosafwc  Dołączył: 24 Lut 2007
Fajna Łucja :D
Hmm, Zorzyk, spaliliście Nikona?:D Czy ktoś mógłby to w ramach OT przybliżyć? :D

Plenerowicze południowi może, ale ja nie, siedziałem w domeczku :-|

kosafwc napisał/a:
spaliliście Nikona?
miło mi, ale prosiłbym na temat, bo takie miłe są tu posty... Dzięki. Za 3 godziny nie mam już internetu więc znikam odezwę sie w poniedziałek. Dzięki za wszystko z Polskiej ziemi! Wyjazd jutro o 10:45 Przemyśl-Monachium...pa,pa,pa... :lol: :lol: :lol:

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
gucio-59, Gratuluję wam obojgu serdecznie.
A Bawaria jest najpiękniejsza wiosną. Dlaczego? Bo cała zielona (szczególnie okolice Pfaffenhofen) i to czas Miłości. ;-)

tomecki  Dołączył: 22 Kwi 2006
gucio-59, po zapoznaniu się z materiałem zdjęciowym stwierdzam że... co tu gadać masz chłopie szczęście w życiu, życzę wam żeby było tak już zawsze, najlepszego :-B :-B :-B .
P.S Czy ta fotka nie jest czasem z nad Soliny?

Skocz do: