zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Polsat pisze na swojej stronie, że tuner na wynajem dostaje się, jaki podejdzie (z trzech dostępnych), w tym ten Samsung (ewntualnie), o którym piszesz.

mily  Dołączył: 19 Kwi 2006
Polsat nie ma za to kanalu Minimini, co dla posiadajacych male dzieci nie jest bez znaczenia!

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
mily napisał/a:
Polsat nie ma za to kanalu Minimini, co dla posiadajacych male dzieci nie jest bez znaczenia!

i w ten oto sposób zostałem również bez wyboru ;-) ... Muszę mieć Cyfrę...

Janes  Dołączył: 26 Gru 2006
ale ma BBC Cbeebies. Prawdą jest, że jak dotąd bardzo skąpe ale zgodnie z zapowiedziami już wkrótce powinny tam wylądowac prawie wszystkie bajki jakie mozna oglądac w minimini (no poza polskimi). Strona Cbeebies

gator  Dołączył: 24 Kwi 2007
co do dzwieku z sat to nie wiem czy przekroczy 32, a nie mowiac juz o 192 - tak bynajmniej mi sie wydaje.

Pozatym co do wyboru platformy, to przede wszystkim ma znaczenie co sie oglada. Byc moze okaze sie ze wystarczy podstawowy pakiet "n" + jakis dodatkowy, wtedy abonament bedzie nizszy nic w polsacie czy c+.

fanmario  Dołączył: 22 Paź 2007
Moja córka mieszka w Brukseli. Długo szukaliśmy wypadło na Polsat. Ja płacę :cry: .
Poważnie: Jak nie masz HDTV
mój ranking

1 Cyfra+ (U brata, inny niż firmowy dekoder po doświadczeniach i próbach kolegi z pozycji 3)
2 Polsat ( U córki)
3 N (czekać , kazał kolega specjalista od sprzedaży i montażu anten)
Tyle, że wiele zależy od pakietów( że się wtrącę).
N ma chyba niedługo pobić pozostałych, samymi dekoderami tego nie załatwi, stąd czekać! Sam mam dobrą osiedlową i sat + zwykła antena na działce . Telewizora LCD ani plazmy nie mam bo ful HD straszy cen ą przy dobrych parametrach. Po za tym tyle piszecie ,że nie mam czasu na TV ;-)
Jakby co to mogę dać tel na privat do kolegi który zajmuje się tematem od ponad 20 lat. Tylko to canonowiec, nie wiem czy się dogadacie :-P . Inny język i te sprawy....
Poza tym mój rankiung to mój i bez zobowiązań ....

Skocz do: