tomecki  Dołączył: 22 Kwi 2006
tomek969, taka moja mała uwaga techniczna, jak piszesz coś to napisz do kogo to jest, bo już się zaczynam gubić.
BTW Nie napinaj się już tak, nasze forum bez OT i dużych wachań emocjonalnych poszczególnych użytkowników po prostu by nie istniało. ;-)

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
tomek969 napisał/a:
A przykład mam taki-napisałem post na Hyde Parku , niesłusznie myśląc że można pisać o wszystkim.Dostałem dwi złośliwe uwagi , "o czym to temat", i " lepiej w jednym poście"
Jestem w stanie zrozumieć, że nie każdy musi być ekspertem w posługiwaniu się netem, tak jak nie każdy jest ekspertem w dziedzinie kolonoskopii stosowanej. Jednakże nie mogę zrozumieć zakładania wątków, które same w sobie są bez celu,a na dodatek [to ważne] nie jest w tych wątkach wyjaśnione po co zostały założone. Twój wątek właśnie taki jest. O tym dyskutować nie będziemy, bo jak widać nie mamy o czym, zbyt różne poglądy mamy w tej kwestii [zresztą inni forumowicze też tak czują].

Nie zamierzam bronić P@PLowej społeczności. Zmienia się ona, tak jak zmienia się klimat umiarkowany, o którym uczyli mnie na geografii. Ale nadal nie wiem co wg Ciebie znaczy TWA, bo jak już napisałem na poprzedniej zakładce "nikt nikomu odwłoka nie liże". Natomiast jeśli chodzi o kłótnie i zamęt to mówię od razu - nie były i nie będą one tolerowane.

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
tomek969 napisał/a:
tomek969 mógł czytać forum ,zanim się zarejestrował.

To powinien przewidzieć wcześniej co się kroi, zanim się zarejestrował i zbulwersował tutejszym towarzystwem wzajemnej adoracji.

Pietras  Dołączył: 30 Kwi 2007
Dobrze że doczytałem bo po temacie to myślałem że o liniach lotniczych TWA gadacie :mrgreen: B.t.w. strzelcie po piwku i dajcie na luz :-B :-B :-B :-B :mrgreen:

No dobrze, ale kto wchodzi w skład szacownego grona TWA? I jak tam się dostać? :mrgreen:

Cytat
lipalipski, czy możesz rozwinąć, swoje stwierdzenie?

To znaczy, że poza tym nieszczęsnym logowaniem się przy każdej wizycie (co znów tak wielką upierdliwością nie jest) wszystko na forum działa, jak kiedy tu przybyłem po raz pierwszy.

A już myślałem że chcesz mnie obrazić :mrgreen:

tomek969 napisał/a:
tomek969 mógł czytać forum ,zanim się zarejestrował.

Mówienie o sobie w trzeciej osobie... tak się zaczyna pewne zaburzenie psychiczne ;-) :-P

No, chyba że są przyczyny... Pluralis maiestatis... ale to powinno być w liczbie mnogiej :-P

[ Dodano: 2007-12-13, 01:13 ]
tomecki napisał/a:
A już myślałem że chcesz mnie obrazić :mrgreen:

Nie jestem rasistą systemowym :-P

Dancer  Dołączył: 04 Wrz 2006
To prowokacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dżejpi  Dołączył: 04 Paź 2007
Pietras, też (s'naczała) pomyślałem, że TWA na żądanie nad Polską zwalnia. ;-)

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
tomecki napisał/a:
No dobrze, ale kto wchodzi w skład szacownego grona TWA? I jak tam się dostać? :mrgreen:
Przede wszystkim musisz spalić swojego Nikona. ;-)

djack napisał/a:
musisz spalić swojego Nikona.

Ze wstydu?

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
tomek969 napisał/a:
(...)że forum zmienia się w grupę wzajemnej adoracji.

Nie mogę dłużej. Błąd oczywisty. To nie forum zmienia się w TWA tylko dokładnie TWA zmieniło się w forum! Kto jeszcze pamięta listę na trigerze? To był początek, potem Piotrek stworzył forum, pamiętacie ile ludzi miało wątpliwości? I ile z tych ludzi już tu nie ma, pojawiają sie za to coraz częściej trolle i inne wybitne jednostki pytajće 2000 raz o przewage Canona nad Pentaxem, ale czy się da ostre zdjęcie zrobić. Skąd to się bierze, że coraz więcej ludzi włazi gdzieś z butami, nie wytrze ich nawet a jeszcze potem żądania i pretensje bo forum kuleje albo coś się pieprzy. No pieprzy, masz pomysł na zmianę, może lepszy soft, serwer dasz? echh, znerwowałem się z rana.
Tak, chcemy być do pewnego stopnia TWA!!!

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Arti napisał/a:
znerwowałem się z rana
Spokojnie, złość piękności szkodzi! Naładowałem bateryjki [szkoda, że nie własne] i idę na zdjęcia. Ty pewnie nie możesz, ale dobrą metodą na odreagowanie jest kogoś opieprzyć, najlepiej obcego :-P

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
tref napisał/a:
złość piękności szkodzi!

eeee mi już nic nie zaszkodzi ;-)
tref napisał/a:
ale dobrą metodą na odreagowanie jest kogoś opieprzyć, najlepiej obcego

właśnie dostałem rysunki do projektu do sprawdzenia.... :evilsmile: niech no tylko nie będą idealne....

Aspius  Dołączył: 18 Wrz 2006
tomek969, skoro tak się wzbraniasz przez podaniem definicji TWA to ci pomoge. T jak towarzystwo, W jak wzajemnej A jak adoracji.
Adoracja za wikipedia adoracją określa się uwielbienie, przejawy czci skierowane do osoby lub przedmiotu. Można być także przedmiotem adoracji. Zwykle mówi się, że np. kobiety bywają adorowane przez mężczyzn (mężczyznę).
cóż jakby się zastanowić to mamy z adoracją wiele wspólnego... a mianowicie przedmiotem nasze adoracji jest Pentax a także kilka kobiet na tym forum.. w tym drugim przypadku to nawet możemy się już pokusić o coś w rodzaju wzajemnej adoracji...zakładając, że również niektórzy panowie są przedmiotami adoracji pań ;) Czyli mamy już wzajemną adorację, na dodatek jesteśmy niezgorszym towarzystwem dla siebie, skoro niektórzy tu ze sobą wytrzymują już wiele lat.. stąd można wyciągnąć wniosek, że jesteśmy towarzystwem wzajemnej adoracji ;) A czy to dobrze czy źle ??? niech osądzi historia ;)
Grzesiek

ps
Choć za wikipedia
TWA - ludność pigmejska zamieszkująca tereny Rwandy, Burundi, Ugandy i Konga. Ich społeczność liczy około 80 000 ludzi i zajmuje się głównie myślistwem.

;))))))

Kuszelas  Dołączył: 12 Lis 2006
Nie do końca łapię, ale jeżeli jest jakieś TWA to chciałbym do niego wstąpić. A potem, oprócz Koleżanek i Pentaxa będę adorował jeszcze siebie samego.
To tak w myśl głoszonej przez mojego dobrego kolegę zasady: Kochaj alter ego jak siebie samego . . . .
I tym optymistycznym akcentem, z pozdrowieniami, zakończę - Kuszelas

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Aspius napisał/a:
zajmuje się głównie myślistwem.

My też głównie tutaj myślimy!
:-)

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
Aspius rozbawiłeś mnie do łez, dzięki chłopie!
A ta końcówka...

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Aspius napisał/a:
TWA - ludność pigmejska zamieszkująca tereny Rwandy, Burundi, Ugandy i Konga. Ich społeczność liczy około 80 000 ludzi i zajmuje się głównie myślistwem.

Jest nas za mało

Skocz do: