Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Idąc dalej tym tropem: czy moglibyśmy na tej podstawie wyrobić sobie nowe obywatelstwo? I paszporty? Albo chociaż jakieś legitymacje...

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
TWA najłatwiej zauważyć przy ocenie zdjęć. Jest kilka osób, których zdjęć nikt praktycznie nie skrytykuje, no chyba że Tref, Dan czy inny Fafniak ;-) coś wspomni o słabości to się ludzie odważą.

:-B

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Gwiazdor, bądź tym pierwszym i skrytykuj to, co należy krytykować.

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Michu, albo przynajmniej w jednakowy sposób poprzekłuwać nosy

[ Dodano: 2007-12-13, 12:40 ]
Gwiazdor napisał/a:
Jest kilka osób, których zdjęć nikt praktycznie nie skrytykuje

Takich osób jest ze 2 tysiące

tomecki  Dołączył: 22 Kwi 2006
Michu napisał/a:
Albo chociaż jakieś legitymacje..

U nas w mieście jest Towarzystwo Młodych Pszczelarzy jak masz chęć to po znajomości mogę Cię wcisnąć, jednak wiąże się to z koniecznością trzymania siedmiu uli w domu w dużym pokoju.

Pietras  Dołączył: 30 Kwi 2007
Michu, I kolor skóry zmienić no bo tak... Białe pigmeje ? eee nie pasuje.

Teraz mam ciężki orzech do zgryzienia czy należę do trolli czy do innych wybitnych jednostek... To wybitnych źle mi się kojarzy :-P

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
Gwiazdor napisał/a:
Jest kilka osób, których zdjęć nikt praktycznie nie skrytykuje, no chyba że Tref, Dan czy inny Fafniak

No chyba żartujesz.

corn  Dołączył: 02 Wrz 2007
No i chwatit, jak mówią Anglicy, bo pomyślę, że rzeczywiście nie znosimy krytyki, a jak ktoś nie lubi krytyki , to czuje się winny (czego???). Bardzo miło, że nas odwiedziłeś i przekazałeś swoje odczucia. Ja też jestem tu od niedawna i czekam aby dostać się do tego TWA, będę wtedy dumny z przynależności i wtedy dopiero, jak członek loży wolnomularskiej, nie będę wrażliwy na takich jak TOMEK969, czy ten facet wczoraj, który pytał o AF, sam mając compakta Kodaka6490 (chyba). Ale tak, niestety, w demokracji musi być, że dostęp mają wszyscy, ale nie wszystkich jednakowo poważnie będą na tym "forumnie" traktować pozostali, a zwłaszcza GTW*.
Powodzenia i pomyśl czy chcesz z nami dalej rozmawiać.

*GTW - za Michnikem, Grupa Trzymająca Władzę.

zy  Dołączył: 29 Lis 2006
Michu napisał/a:
Albo chociaż jakieś legitymacje...

albo chociaz paszport Polsatu...

corn  Dołączył: 02 Wrz 2007
Ale takie BUTTONY jak mają włoscy PENTAXIANIE na klubowe spotkania , to czemu nie????

Grizley  Dołączył: 30 Sie 2007
tomecki napisał/a:
I jak tam się dostać?

nie trudno :evilsmile:

[ Dodano: 2007-12-13, 17:46 ]
mygosia napisał/a:
My...
czy to nie pierwszy krok do TWA ? :-D

Ijon  Dołączył: 27 Paź 2006
corn napisał/a:
Ale takie BUTTONY jak mają włoscy PENTAXIANIE na klubowe spotkania , to czemu nie????
Milo zrobił lepsze :-D

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
Pietras napisał/a:
I kolor skóry zmienić no bo tak... Białe pigmeje ? eee nie pasuje.
Ale za to jaki naukowcy mieliby zgrzyt. Potem jak nic trafiamy na okładkę NG i mamy sponsora na wyprawę na Syberię. :mrgreen:

Skocz do: