max shreck  Dołączył: 23 Wrz 2007
Blade Runner - final cut - pierwsze wrażenia
Cześć,
nawiązując do niedawnej dyskusji na temat P.K. Dicka i Blade Runnera śpieszę donieść, że w związku z ciężkim rokiem zrobilem sobie przedwczesny prezent na święta i kupilem 5 packa DVD z Blade Runnerem. Ku własnemu zdziwieniu okazało się, że inwestycja jest opłacalna. Film jest pięknie zremasterowany, a płytka 4 zawiera archiwum z ponad 4 godzinami materiałów dotyczących projektowania strojów, scenografii czy nawet dyskusji czy Deckard jest androidem. Smaczkiem są również wywiady z Dickiem. Niestety jest tylko fonia, i brak tu tłumaczeń. Jedna płytka zawiera również dokument Dangerous Days, który jednak można obejrzeć sobie za darmo na youtube. Idealnym rozwiązaniem na Polski rynek byłby pakiet 3 płyt, bo np. płyta z wersją "RAW" jest chyba niepotrzebna, a 3 wersje z roku 1982 są powszechnie znane.
Reasumując, gdyby ktoś szukał fajnego prezentu to za 189 zł można dostarczyć komuś sporej
frajdy.
Pozdrawiam
Max Shreck

Maciek  Dołączył: 20 Kwi 2006
max shreck napisał/a:
nawiązując do niedawnej dyskusji na temat P.K. Dicka i Blade Runnera

A czemu nie dopisałeś tej recenzji w tamtym wątku tylko zrobiłeś nowy? Może da się to zcalić przez jakiegoś kolorowego?

max shreck  Dołączył: 23 Wrz 2007
napisałem nowy wątek bo tamten zdechł :-D poza tym, ten miał świąteczny akcent. dywersji forumowej nie uprawiam. Pozdrawiam

Maciek  Dołączył: 20 Kwi 2006
max shreck napisał/a:
napisałem nowy wątek bo tamten zdechł :-D

No to trzeba rozruszać ten :-)
max shreck napisał/a:
dywersji forumowej nie uprawiam.

spoko. tak się chyba czepiłem z rana bo jestem chory i generalnie powinienem (a przynajmniej wolałbym) leżeć w łóżku i chyba z rana na ciebie trafiło. Przepraszam. Chociaż nadal uważam, że lepiej jak te informacje trafiły do istniejącego już wątku mimo, że pewnie nikt z postronnych nie będzie ich nigdy wyszukiwał.

Skocz do: