Spinner  Dołączył: 22 Mar 2006
  Gdzie V PPD??
Witajcie!

Wkrotce nowy rok, sprawa czas sie zajac... ;-)

Jakie propozycje miejsc?

Jaki termin (padaly propozycje przeniesienia na poczatek czerwca - lepsza pogoda)?

Pzdr
Spinner

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Spinner, a więc to Ty w tym roku organizujesz PPD?

Brawa dla ochotnika!

Mi się obiły o uszy Bory Tucholskie. Ale to raczej mało zobowiązujące było.
Przynajmniej tak mi się wydawało [mam problemy z pamięcią ostatnio].

mumonzan  Dołączył: 23 Kwi 2007
Tak w środku nocy i przed świętami???
Już się trzeba zdefiniować??????

no to ja, Dobranoc.:))

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
mygosia napisał/a:
Bory Tucholskie
Jestem za. Piękne tereny.
Jeśli nie Tuchola, to może Warmia? Piękne tereny...

:mrgreen:

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
No ale jak to "gdzie?"

Ja słyszałem że Michu organizuje.
Bory Tucholskie oczywiście.

Wszystko już jest jasne, tylko nie jestem pewien czy organizator już wie.

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
Mam nadzieję że tym razem uda mi się być. Oby.

Spinner  Dołączył: 22 Mar 2006
Michu - do tablicy :!: :mrgreen:

Pzdr
Spinner

[ Dodano: 2007-12-22, 01:43 ]
mygosia napisał/a:
Spinner, a więc to Ty w tym roku organizujesz PPD?

W koncu mialbym blisko... A tak wogole fajnie jakby "warsiawiaki" w koncu mialy daleko... :-P

Pzdr
Spinner

bogusz  Dołączył: 25 Kwi 2006
W Bory Tucholskie, to Warszawiaki nie mają bardzo daleko. Ja zresztą też mam dość blisko :-) i tradycyjnie zamierzam się pojawić.
Mam nadzieję, że na warsztatach w Pile dojdziemy "silną grupą" do jakiegoś konkretnego wniosku w sprawie terminu :mrgreen: i miejsca.
A początek czerwca? Jestem za.

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
No to cobt warszawiaki miały daleko może piwniczna zdrój, w ramach atrakcji dodatkowych stadnina konna i konne PPD :mrgreen:

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Normalnie, chyba chcecie takimi pomysłami tylko potencjalnych uczestników zniechęcić od udziału :-P

Żaba, to ja proponuję tygodniowy rajd konny - od Brennej do Wołosatego. PRzez góry. ;-)

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Jesli chodzi o Bory Tucholskie, to moj znajomy, Marek Wegner, czesc z was moze go znac z pl.rec.foto, organizowal duzy plener pl.rec.foto w tym osrodku: http://www.funka.maxmedia.pl/. Moge sie podpytac.

A jesli chodzi o date, to ja bym nie przenosil na czerwiec, bo w czerwcu juz sie powoli zaczyna sezon urlopowy, wycieczki szkolne i osrodki moga sie powoli zapelniac. Czy wy naprawde chcecie skazywac tych biednych ludzi na ogladanie naszych zapijaczonych mord przy sniadaniu? ;-)

dz.

Włąśnie chodziło o coś nad wodą. Jedyne jezioro, które ja znam w tamtych okolicach, to Koronowskie, ale to też pięknie wygląda.

A czy jest tak jakaś góra? Wzgórze? Czakram? ;-)

Co do terminu - nie mam jednoznacznego zdania - zarówno maj, jak i czerwiec mają swoje zalety. I wady :-)

fanmario  Dołączył: 23 Paź 2007
A kwiecień, na pewno taniej, wiosna ma swoje walory kolorystyczne, mniej ludzi do oglądania zapijaczonych mord :-B

Co bardziej zapaleni już stawiają żagle.

Kwiecień to już przegięcie - za zimno :-) I za często pada deszcz.
Maj - cieplej, mało ludzi.
Czerwiec - pogoda pewniejsza - zwykle wtedy są wyże nad Polską - gorące, suche powietrze, dziewczyny w spódniczkach, odsłonięte plecy, zimne piwo. Spanie pod gołym niebem. Baaardzo długi dzień. Wady - więcej ludzi, spódniczki.

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Czerwiec - zalety: spódniczki ;-)

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006

[ Dodano: 2007-12-22, 14:14 ]
Ups! W czerwcu robię wystawę foto, mogę mieć urwanie głowy i powiększalnik się pewnie zagrzeje...

Maciek  Dołączył: 20 Kwi 2006
Z tego co ja pamiętam to Sylwek proponował Biebrzę. Z tego co pamiętam również to parę razy była już taka gadka i na niej się skończyło. Sorry Prezesie ;-)
Kiwaczek w swoim huraoptymiźmie chciał się ponownie podjąć organizacji V PPD - tu padała propozycja Żuław jeśli dobrze kojarzę. Trzeba by sprawdzić czy nie ochłonął i mu nie przeszła chęć.
Moim zdaniem nie ma sensu gdybanie nad miejscem bo imprezę trzeba zrobić tam gdzie będzie pasowało organizatorowi. To jest jednak trochę biegania i roboty więc nie ma sensu człowiekowi tego utrudniać. Znajdźmy najpierw człowieka a atrakcje na miejscu zawsze się znajdą.

bogusz  Dołączył: 25 Kwi 2006
Maciek napisał/a:
Znajdźmy najpierw człowieka a atrakcje na miejscu zawsze się znajdą.

W najblizszym sklepie spożywczym, albo przywieziemy je ze sobą :mrgreen: :-B :-B :-B

A na V PPD mam niecny plan spalenia prawdziwego Nikona lub Canona :evilsmile:

Skocz do: