matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Ja? Nie. Ja bym za 250 zł (i to jeszcze z przesyłką drogą) absolutnie nie sprzedał. Ale dali linka do aukcji, gdzie taki właśnie obiektyw jest za mniej więcej 250zł właśnie (wliczając shipping).

BAN gucio-59  Dołączył: 24 Lut 2007
matb, A gdzie jest ten link :?: Jak możesz to pomóż mi w kupnie za taką kasę z przesyłką lub bez do Niemiec...

dickkett  Dołączył: 18 Wrz 2006
gucio-59, a może bliżej?
Np. trochę policytować ... tu
I przesyłka "miejscowa" ...

dickkett, Fajno bardzo dziękuję, policytujemy... :-)

gucio-59 napisał/a:
policytujemy...

Na wszelki wypadek ... ;-)
NBP Tabela kursów nr 244/A/NBP/2007 z dnia 2007-12-17
1 EUR = 3,6235

dickkett napisał/a:
Na wszelki wypadek ...
Z tym nie ma problemu też mam internet, przyjdzie moja Pani z pracy i poczytamy i policytujemy... dam znać jakie efekty będą z kupnem i za ile, widzę, że do 22 grudnia będzie licytowany... Dzięki za pomoc to się nazywa Rodzinka... ;-) :-)

szczypiorrr  Dołączył: 10 Sie 2007
Kilka dni temu taki sam poszedł za 83,10 EUR + 5 EUR Versandkosten, a na tej którą ja podałem masz opcję Kup teraz. Ale warto licytować. Powodzenia ;-)

Ale jaja... :lol: Kupiłem na ebay-u PENTAX SMC-FA 28-70 / 4 AL :-D :!: Za 59,52,-euro + 7 euro przesyłka :lol: :lol: :lol: :-B
[ Dodano: 2007-12-22, 19:20 ]
Ale mam prezent pod choinkę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dickkett, Dzięki za podpowiedź... :-B :-B :-B :!:

gucio-59 napisał/a:
Kupiłem

A wiem, kibicowałem Ci po cichu, gratuluję wygranej.
gucio-59 napisał/a:
na ebay-u

No to pierwsze koty ...

dickkett, SUPER, Bardzo się cieszę tymi szkiełkami! Na Alegro pewnie by się za taką cenę nie udało :lol:
dickkett napisał/a:
No to pierwsze koty ...
Masz rację... Ja dałem więcej, a kupiłem za mniej, dziwne...hihihi... Dałem 65 euro, a kupiłem za 59,52,-euro, nie wiem jak to się stało, ale ważne że GO mam, przyjdzie Łucja z pracy to wszystko przetłumaczy bo u mnie z germańskim cieniutko, czasem ręce bolą... :lol: :lol: :lol:

gucio-59 napisał/a:
Dałem 65 euro, a kupiłem za 59,52,-euro, nie wiem jak to się stało,

Proste.
65 EUR wystawiłeś pewnie jako cenę maksymalną.
Przebicie na tym poziomie cenowym wynosiło 1 EUR.
Najwyższa cena oferowana przez Twoich konkurentów wyniosła 58,52 (tyle dał licytant leizi).
58,52 + 1,00 = 59,52
PS
gucio-59 napisał/a:
przyjdzie Łucja z pracy to wszystko przetłumaczy

Wejdź na polską stronę eBay'a, zaloguj się jak na niemieckim.
Wprawdzie to co w opisach aukcji nie zostanie przetłumaczone ale przynajmniej po swoim koncie będziesz "prowadzony" po polsku.

dickkett, Dorze, SUPER DZIĘKUJĘ za pomoc... :-B

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
gucio-59, gratuluję. Wskoczyłeś z tym szkłem na półkę wyżej, niż rozpoczynał się ten wątek. Cena zaś, jaką uzyskałeś jest naprawdę dobra. Teraz to nic, tylko chodu w plener. Czapki nie zapomnij, bo zimno :-D

tref napisał/a:
Czapki nie zapomnij, bo zimno
Dzięki - nie zapomnę, tylko troszkę potrwa nim dotrze do mnie ten obiektyw, sam przelew idzie tu 3 dni... :shock:

Skocz do: