matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Ijon, jakiś dziwny jesteś :-P ;-)

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
matb napisał/a:
Ijon, jakiś dziwny jesteś

i ja też i ja też! 8-)

Ijon  Dołączył: 27 Paź 2006
Bo w górach to często jestem, na Mazurach byłem 2 razy w życiu, a nad Biebrzą wcale.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Ijon napisał/a:
na Mazurach byłem 2 razy w życiu
"biedne dziecko"*

*cytat z "Seksmisji"

:-D

Ijon, ale Góry Stołowe są naprawdę inne niż wszystkie inne ;-)

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Jeśli chodzi o Biebrzę to jestem tego samego zdania co argawen, bez specjalistycznego sprzętu mały sens. Jeśli chodzi o pozostałe miejsca to oczywiście niech zdecyduje głosowanie.

nie chciałbym wprowadzać defetyzmu jednakowoż gdy będzie wiele opcji w ankiecie to głosy się rozmyją ii może wygrać większością głosów miejsce, na które będzie głosować mniej niż 50% tak więc proponowałbym w tej chwili zrobić ankiete do końca tygodnia z wszelkimi możliwościami i jeśli zdaży się, że jakieś miejsce wygra ale nie osiągnie 50% głosów to wtedy zrobić dogrywkę z 2,3 miejscami, które zdobędą najwięcej głosów ..... no .... jeśli ktoś zrozumiał co napisałem :roll: :mrgreen:

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
sołtys napisał/a:
no .... jeśli ktoś zrozumiał co napisałem :roll: :mrgreen:
Po trzecim razie, udało się.

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
Tak w ramach lobbowania za Górami Stołowymi - widok ze Szczelińca Wielkiego

Ale jak poprzednicy jestem zdania, żeby jak najszybciej zrobić ankietę.

sołtys, a może ankieta z możliwością wyboru 2 miejsc? :mrgreen:

Podstawą jest ustalenie sposobu poprzez jaki bedziemy ustalać ustalanie czegololwiek. Potem przeważnie idzie nam dobrze z organizacją. :-D

[ Dodano: 2007-12-29, 21:20 ]
djack napisał/a:
Ale jak poprzednicy jestem zdania, żeby jak najszybciej zrobić ankietę.
Eee, pogadajmy jeszcze ze 3 tygodnie, przecież miło jest, jak się myśli co i gdzie można zrobić. Po ankiecie wszystko będzie jasne, bez sensu :-P

sołtys napisał/a:
jeśli ktoś zrozumiał co napisałem :roll: :mrgreen:
Normalna zasada z wyborów prezydenckich. Albo w pierwszej turze wygra propozycja z 50% głosów, albo druga tura i tylko dwie propozycje z największą ilością głosów.

tref napisał/a:
a może ankieta z możliwością wyboru 2 miejsc?

nooo ... tyle, że jak wybrać które 2 miejsca spośród wszystkich zaproponowanych mają się w ankiecie znaleźć? :roll:

Dlatego pomyślałem coby dwie ankiety:
djack napisał/a:
Albo w pierwszej turze wygra propozycja z 50% głosów, albo druga tura i tylko dwie propozycje z największą ilością głosów.

tref napisał/a:
Eee, pogadajmy jeszcze ze 3 tygodnie, przecież miło jest, jak się myśli co i gdzie można zrobić. Po ankiecie wszystko będzie jasne, bez sensu

nooo planowanie ii kombinowanie było fajne, radosne :mrgreen: .. a później jak już wszystko było ustalone to zarwane noce: czy się uda? a może trzeba było inaczej? może gdzie indziej? czy wszystko będzie ok? czy będzie pogoda? czy założyć czarne skarpetki czy zielone? :shock:

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Mam cudne zdjęcie ze Stroczego Zakrętu - niestety nie w wersji zdigitalizowanej.

Ale to miejsce wygląda tak, że jest półka skalna, potem przepaść. Na dole las świerkowy przechodzący w pola - ciągnące się aż po horyzont po prawej stronie. A po lewej - dość łagodne zbocze - wznoszące się w lewo. Za nim wychyna Szczeliniec Wielki.
I na moim zdjęciu na półce siedzi moja przyjaciółka Asia i medytuje. We włosy ma wpięte orle pióro....

To tak na zachęte.
I może jeszcze to, że możnaby zorganizować nocny wypad na Sawannę...
I jakby ktoś przyjechał na parę dni, to jakąś wycieczkę rowerową.

O kurde - właśnie sobie przypomniałam, że kiedyś opisywałam tutaj mój sen - jak mi aparat wpadł w szczelinę i Trefelek ją wydobył.
I to się własnie działo w GS na Stroczym Zakręcie!!!
To znak :shock:

[ Dodano: 2007-12-29, 21:55 ]
O tutaj!
http://manufactura.home.p...1798c15b7fd8cd1

[ Dodano: 2007-12-29, 21:58 ]
Post z 2007-09-28, 07:12

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
Góry stołowe, góry stołowe, góry stołowe byłem i jest szansa być znów :-D

Spinner  Dołączył: 22 Mar 2006
Co Wy z tym glosowaniem - przeciez napisalem jak bedzie - co jest - czytac sie calego watku nie chce :?: :mrgreen: Jak juz bedzie miejsce wybierzemy ankieta termin ;-)

Pzdr
Spinner

To żeby zniechęcić do Gór Stołowych, wygrzebałem kilka słabych pstryków :roll: Trochę głupio takie coś pokazywać, i to jeszcze na forum fotograficznym, ale co tam :oops: Przynajmniej to pierwsze zdjęcie bardzo mi się podoba :->

http://picasaweb.google.c...zczyk/GRyStoOwe

matb, gdzie te pstryki? Nic nie widać.

poprawiłem :roll:

sylwiusz  Dołączył: 19 Kwi 2006
W kwestii Biebrzy, mozemy juz dzis zrobic zrzute na male tele na ptaszki :mrgreen:
http://cgi.ebay.com/Penta...1QQcmdZViewItem

A potem ktoś powie, że długość szkła jest odwrotnie proporcjonalna do... ptaszka :evilsmile:

Heh, teoria upada, ja używam krótkich szkieł :-P

Skocz do: