"Living is easy with eyes closed"
bbartlomiej napisał/a:Jeszcze gwoli ścisłości: Z takim pentaksem ME Super albo Super Program tudzież Super A mogę użyć szkła z serii SMC-M i SMC-A ?
Cambo
bbartlomiej napisał/a:Ogólnie to sprzedawca zbytnio mi się nie podoba
milo napisał/a:Mozesz nawet F, FA, DFA i DA ;)
sołtys napisał/a:aaa sorki - nie spojrzałem na sprzedawcę a w tym przypadku poprawiam - stanowczo nie brałbym me super
Cambo
bbartlomiej napisał/a:Podgląd głębi ostrości aż tak ważny nie jest dla mnie. Najważniejszy będzie fun-factor, radość z używania takiego aparaciku.
milo napisał/a:bbartlomiej, ja to Ci MX'a polece. Ale jesli chcesz cos z A to wez ME Supera... A co do ceny tego Super A to normalna jest ...
Cambo
bbartlomiej napisał/a:A MX czym mnie może urzec?
milo napisał/a:... bo ma DOF
milo napisał/a:... bo jest ich malo
milo napisał/a:... bo jest tez w czarnej wersji :)
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
sołtys napisał/a:MX ma DOF????
bbartlomiej napisał/a:może będę heretykiem ale Pentaksy podobają mi się bardziej w wersjach srebrnych
bbartlomiej napisał/a:A ta twoja wyliczanka strasznie mnie na niego nakręciła... pozostaje ustawienie allegro.pl jako home page i do przodu!
Cambo
milo napisał/a:sołtys napisał/a:
MX ma DOF????
Ma, nawet dosc fajnie rozwiazany [chyba ze winder jest zalozony ;/]
bbartlomiej napisał/a:Najważniejszy będzie fun-factor
bbartlomiej napisał/a:Jaki tam rasista - to Wy dyskryminujecie srebrne puszki A je przecież tak samo trzeba wielbić!
sołtys napisał/a:znaczy jak znaczy?
Cambo
bbartlomiej napisał/a:Jaki tam rasista - to Wy dyskryminujecie srebrne puszki A je przecież tak samo trzeba wielbić!
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką