zoomer napisał/a:podejrzewam ze temat juz byl ale nie moge go odnalzc.
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
Posiada. Ale po zdobyciu limitowanej trójki bawię się tym zestawem i szczerze mówiąc DA 50-135 siedzi cicho w plecaku. Od pewnego czasu obiecałem sobie i jeszcze komuś na zrobienie paru( parunastu) fotek pogladowych. Ale po prostu nie mam czasu, albo pogoda kiepska.zoomer napisał/a:halo, czy nikt nie posiada tego szkla?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Ale nie wierz w to, że SDM jest szybszy od śrubokręta. Z pewnością jest cichutki, jak w innych systemach.zoomer napisał/a:moze sie myle moze nie ale w tym momencie jakos tak bardzie mnie ciagnie ku pentaxowi tym bardziej ze z k10d powinien tworzyc zgrany duet
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
FA 31,43,77 Limited.zoomer napisał/a:czy moglbys jeszcze zdradzic co znaczy limitowana 3?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
bilet rodzinny będzie musiał kupić.Żaba napisał/a:I koniecznie weź z sobą całą trójkę
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
oj, mili to gościeŻaba napisał/a:ja mu tą trójkę nawet przenocuję u siebie
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
Tyle, ile w B&H .Cytata ile cie ta 3 kosztowala i gdzie?
Z pewnością się wybiorę. Byłem w Krakowie tylko raz, w dodatku raptem 5 godzin . Ale kiedy to będzie, to nie mam pojęcia.Żaba napisał/a:argawen przyjedz na jakiś plenerek do Krakowa, co?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:Byłem w Krakowie tylko raz, w dodatku raptem 5 godzin .
Na pewnoŻaba napisał/a:Konieczna będzie w 2008 co najmniej 3 dniowa wizyta
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
http://www.pajacyk.pl/ - kliknij pajacyka
http://www.pbase.com/fafniak/marcin_krynicki
http://www.mojesmoje.pl/index.htm - wszelkie uwagi mile widziane - zajrzyj do nas koniecznie
Właśnie chcę to sprawdzić. Nie miałem z nim problemów, ale jak pamiętasz w niedzielę...., dziwnie ostrzył. Może to jednak przez padnięte akku ?Fafniak napisał/a:Z moim K10D zaden 50-135 nie ostrzyl dobrz.
Dopóki mróz nie zelżeje, to nie ruszam się za bardzo w dłuższą podróż .Żaba napisał/a:argawen właśnie komentujemy plany wizytowe Elementu warszawskiego w Krakowie, super tylko błagam nie 10-13 stycznia
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki