sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
tref, jak ktoś kiedyś powiedział: "chyba 5cm robi różnice a nie 1mm" :->

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
To zależy od sposobu penetracji środowiska. Jedni są paparazzi i muszą mieć afrykańskie standardy, inni wolą mieć szerokie horyzonty, żeby jak najwięcej z tej Afryki zobaczyć. :mrgreen:

2mm robi różnicę, to już ustalone :mrgreen:

grzeskowal  Dołączył: 24 Kwi 2006
Witajcie!
Zrzadka tu zagladam. Obecna forma forum przerasta moje mozliwości percepcyjne,
ale miło, że tu tak witalnie.

Drobne wyjasnienie ... IPPD w Bieszczadach to pomysł Sylwka i on logistycznie go zapiął, ja byłem tylko takim Majstrem Biedą na tym PPD'zie , taki "skad przychodzil, kto go znał..."
Oj piękne to czasy były ... jakby tak 20 latek temu ...
Plener w Bezmiechowej to mój pomysł ... takie "bieszczadzkie reminiscencje" ... w tym spotkaniu organizacyjnie pomogl mi Sylwek ... (prawda Spinnerku?) ...
To było bardzo ważne spotkanie po nim przestała istnieć marka Konika Monika ...
Bogusz ... nic nie paliliśmy ... nawet ich leader był większy od Spinnera.

Tak wiec moje 0,03 PLN w sprawie VPPD :
- Biebrza - jasne mozna pojechac zoaczyć jak kilku kolegów foci ptaszki długimi , jasnymi szkłami , była o tym dyskusja m.in. z Noelem ...
wydaje mi sie , że trzeba szukac bardziej zwyczajnych miejsc , takich dla wszystkich
Kiedys Piotrek Kożuchowski mówił o Beskidzie Niskim, a moze Kazimierz Dln., może Sebostaka rodzinne strony ... Sandomierz i okolice, wyżyna Krakowsko Częstochowska ... jedno jest pewne miejsc w Polsce nie braknie na kilkadziesiat najblizszych PPD , XX zorganizujemy w W-wce. Bedą chipsy i slone paluszki ;P
co do terminu : IPPD był 14-15 maja i może tp jakas swiecka tradycja, nieśmialo zaproponuje termin 9-11 maja 2008 juz po majowym łykendzie. Następny grozi tym , ze włączymy sie w tłum cwaniaków którzy biorąc 3 dni urlopu bedą chcieli miec 10 dni wolnego z okazji Bozego Ciala.
Pozdrawiam
Wszyskiego co najlepsze w 2008 roku.

Spinner  Dołączył: 22 Mar 2006
grzeskowal napisał/a:
byłem tylko takim Majstrem Biedą

Jasne, gdyby nie Ty tubylcze :-P to bym widzial 10% tego co widzialem... :-)

grzeskowal napisał/a:
w tym spotkaniu organizacyjnie pomogl mi Sylwek ... (prawda Spinnerku?)

Ossszzzzywiscie :mrgreen: :lol: Lu Bu Dubu, Lu Bu Dubu... :mrgreen:

grzeskowal napisał/a:
nawet ich leader był większy od Spinnera.

No dobra ale jak do kolacji ostentacyjnie zdjalem polara i przespacerowalem przez dluga jadalnie z wielkim PENTAX@PL na plecach to towarzycho lekko przycichlo... :-P

grzeskowal napisał/a:
XX zorganizujemy w W-wce. Bedą chipsy i slone paluszki ;P

I "keczap"... :lol:

grzeskowal napisał/a:
termin 9-11 maja 2008 juz po majowym łykendzie

Pomysl dobry, jak wybierzemy miejsce i organizatora bedziemy glosowac i wybierzemy termin...

Pzdr :-B
Spinner

grzeskowal  Dołączył: 24 Kwi 2006
Spinner napisał/a:
ale jak do kolacji ostentacyjnie zdjalem polara

z grzbietu , czy z obiektywu??

Spinner napisał/a:
przespacerowalem przez dluga jadalnie z wielkim PENTAX@PL na plecach to towarzycho lekko przycichlo...

ale oni przycichli bo Maciek , ten szef od wyżerki i Merolka G .... wiekszy od was obu stal w t-shirt na mrozie i wietrze i gaworzył sobie przez fon ... a wszyscy sie na niego gapili .... i był wiekszy od was obu :P

Spinner napisał/a:
I "keczap"...

jak sobie kupisz :lol:

potwierdzam swoj typ 9-11 maj

szampańskiej zabawy

Grzesiek

To co - do 10-go czekamy na zgloszenia i robimy ankiete, ok?

Pzdr
Spinner

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
Ankieta, ankieta. mam nadzieję, że tym razem mi się uda być na PPD w zeszłym roku bardzo chciałem i mi się nie udało :-( może tym razem :-)

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Żaba, my też mamy taką nadzieję - szczególnie, że umiemy już wypowiedzieć Twoj nick na głos ;-)

Spinner, tak!

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
mygosia napisał/a:
Żaba, my też mamy taką nadzieję - szczególnie, że umiemy już wypowiedzieć Twoj nick na głos ;-)
miło mi. Jak mawiał jedne murzyn w pewien filmie: "Powiedz to głośno i z dumą, dziecinko :!: " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
Cytat
To co - do 10-go czekamy na zgloszenia i robimy ankiete, ok?
Bardzo dobry pomysł. :-B

MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
Ja również niecierpliwie czekam na ankietę i pierwsze ustalenia.Planuje pojawic sie na jednym ze spotkań(SPD chyba mi odpadnie-terminy urlopów ustalono beze mnie),ale na PPD jest spora szansa.

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
MarWoj napisał/a:
ale na PPD jest spora szansa.
No! Tylko uwazaj, bo pare osob na pewno przywiezie jakies pryzmaty i inne kominki do eliksa, a jak juz sobie taki zalozysz, to jestes ugotowany ;-)

dz.

MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
dzerry, ja juz sie "ugotowałem" :-) : 10 korpusów,w tym 2 z AFem,a ostatnio robie obrazki spotmatikiem F i K 1000.Nawet w ubiegłym tygodniu wyciągnąłem zenka E i sfociłem swoja kolekcję.

Oki, a wiec zamykamy temat zgloszen - robimy ankietke, potem zwyciezcy damy kilka dni na obdzwonienie i zorientowanie sie jakie terminy wchodza w gre i zrobimy nowa ankiete - tym razem o czas:-)

Zapraszam do glosowania: GŁOSOWANIE

Pzdr
Spinner

[ Dodano: 2008-01-20, 22:55 ]
Wyglada na to Panie i Panowie, ze wiosna V PPD odbedzie sie w Gorzach Stolowych ;-)

Pzdr
Spinner

Skocz do: