MójSuper, P6+2.8/80 (t/s), K10, K-x, K-5II+kit, P 10-17 fish, Helios 1.8/50, FA 2/35, M 1.4/50, Tamron SP MF 2,8/90, Sami 1,4/85, pierścienie Kenko, EF-530 DG ST, Metz 48, Sherpa 600
Nie tylko ty.cotti napisał/a:u zorzyka widzę jakieś egzotyczne zielenie nad wnękami i w okolicy latarni
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
cotti napisał/a:u zorzyka widzę jakieś egzotyczne zielenie nad wnękami i w okolicy latarni
nichiren napisał/a:Valdis62 Zwyciężca vel Niepokonany ;) , za nim Serioza i Cotti za nastrój jak z horroru.
Tym razem Zorzyk trochę za ciemno i zielono, chociaż pewnie to zamierzony efekt...
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:ogólna jasność obrazu wynika z próby wyobrażenia sobie, jak ta scena wygląda w nocy
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Pozdrawiam
Arti
Ż jest P... p.
Pozdrawiam
Waldek
MX, Z1-p, K10D, K-7, K-3, K-1
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Prawda jest taka, ze nikomu sie chyba nie udalo
Pozdrawiam
Waldek
Ej, przeciez nie o to mi chodzi Wyrazam tylko swoja opinie o efektach. Na zadnym ze zdjec, mur nie wyglada jak gotycki mur - jest to spowodowane plikiem wejsciowym i szalenstwem w obrobce, ktore pozwolilo oddac jako tako kolory, ale splaszczyolo totalnie strukture starej cegly. Jestem z Gdanska, wiec troche gotyku w zyciu sie napatrzylemvaldis62 napisał/a:A ja myślę, że udało się wszystkim - każdemu kto wziął udział w zabawie.
pozdrawiam,
dzerrry
Pozdrawiam
Waldek