Gdzie chcesz aby zorganizowano wiosna V Polish Pentax Day?
GÓRY STOŁOWE
54% Complete
58 (54%)
BORY TUCHOLSKIE
14% Complete
16 (14%)
BIEBRZA
10% Complete
11 (10%)
MAZURY
20% Complete
22 (20%)

Raven  Dołączył: 03 Gru 2007
emigrant, a mnie wrecz przeciwnie. Co do finiszu TdP, to co kto lubi, ale mnie to nie kreci ;-) A co kreci, patrz link nizej :-)
http://pl.youtube.com/watch?v=PZFKK-HH5HI
dobra koniec OT

MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
A tak przy okazji PPD: czy dałoby powtórzyć wykład PROF. TETENALA ? ;-) Myślę,że nieobecni na zimowo-pustynnym spotkaniu chętnie wzięliby udział w tej prelekcji.
A może w programie tego zlotu zorganizować warsztaty szkoleniowe? Oczywiście prowadzone przez najbardziej doświadczonych forumowiczów(raczej praktyków,niż teoretyków :-) )

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Myślicie, że takie ogłoszenie na górze jest dobrym pomysłem?

A jak zagłosuje 200 osób - tylko dlatego, że zobaczyli ogłoszenie?
Jak ktoś bywa tutaj często, to miał dużo okazji zobaczyć ten wątek.

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
mygosia napisał/a:
A jak zagłosuje 200 osób - tylko dlatego, że zobaczyli ogłoszenie?
A co będzie, jak by chciało 200 osób wziąć w tym udział :shock:

mygosia, myślisz,że będzie aż tylu chętnych (i zdecydowanych) na wyjazd? Wydaje mi się,że ten komunikat nie zmieni zbytnio zainteresowania ankietą.

[ Dodano: 2008-01-16, 21:31 ]
Cytat
A co będzie, jak by chciało 200 osób wziąć w tym udział :shock:

argawen, to tylko trzeba bedzie sprawnych organizatorów,bo jeden raczej nie sobie rady.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
MarWoj napisał/a:
mygosia, myślisz,że będzie aż tylu chętnych

Ja tak nie myślę.

Ja się tego obawiam.

[ Dodano: 2008-01-16, 21:34 ]
MarWoj napisał/a:
to tylko trzeba bedzie sprawnych organizatorów

I ośrodka z odpowiednią liczbą miejsc.

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Ja rozumiem, że to ogłoszenie ma zachęcić do głosowania tych, którzy do tej pory się nie wypowiadali w temacie, bo uznali, że ich nie dotyczy. Bo na przykład wcale się nie wybierają na PPD. Ale teraz - po takim komunikacie śmiało będą ekspediować gdzieś tych zainteresowanych spotkaniem. W związku z tym szkoda, że nie ma opcji "Madagaskar". Albo chociaż, że Jarek nie zgłosił opcji z Wielkim Jabłkiem. Już widzę te tysiące zawistnych, którzy zacierają łapki i mrucząc pod noskiem "ja nie mogę, to wy też nie pojedziecie" klika na Nowy Jork :evilsmile:

mygosia napisał/a:
I ośrodka z odpowiednią liczbą miejsc.

A może jakis kemping ? :mrgreen: A na serio: termin spotkania pewnie "wytnie" sporo osób.Nie każdy będzie mógł "urlopować".A właśnie,może...Nie,jeszcze 3 dni ankiety.Bardzo mnie korci,by rzucic to pytanie: KIEDY? ;-)

grzeskowal  Dołączył: 24 Kwi 2006
Spinner napisał/a:
Sklad pokoju ten sam?;-P

mam rozmuiec , że nie mam wielkiego wyboru ... bo czuje się wywołany do tablicy.

Spinner  Dołączył: 22 Mar 2006
Nie no... wiesz... jak za glosno chrapalem to... obiecuje jeszcze glosniej... :mrgreen:

Pzdr
Spinner

P.S. A skarpetki od podlogi to Sebostek odklejal... Dzerry nabroil :-P

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
MarWoj napisał/a:
A może jakis kemping ?

W maju?

Na IV PPD było ponad 60 osób.

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
plwk napisał/a:
Na IV PPD było ponad 60 osób.

.. chętnych. Przyjechało mniej ;-)

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
ale z roku na rok jest więcej chętnych, mamy trend wzrostowy.
Wyobrażacie sobie liczebność 20 PPDa? :-)

darku  Dołączył: 20 Kwi 2006
sebostek napisał/a:
Spinner napisał/a:
Sklad pokoju ten sam?;-P

Jasne że ten sam :)

Goście też mają przyjść Ci sami?? ;-) :-D

Przemas  Dołączył: 11 Gru 2006
sołtys, mniej? a nie czasem było 70 osób?

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
Przemas, było +/- 55 ale mniej niż 60

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
darku napisał/a:
Goście też mają przyjść Ci sami??
Nie, bo mnie nie było. Tym razem zdążę na tę pokojową imprezę, a nie tylko na kaca :-P

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
tref napisał/a:
Tym razem zdążę na tę pokojową imprezę, a nie tylko na kaca
Jakiego kaca?!?!?! Jak ty przyjechales to my wszyscy bylismy juz pod wplywem zbawiennej sily czakramu i zadnego kaca nie bylo. Jak mozesz w tak perfidny sposob niszczyc legendy PPD? Powinienes byl napisac:
tref napisał/a:
Nie, bo mnie nie było. Przyjechalem nastepnego dnia i po tym jak zobaczylem jak jestescie zrelaksowani i wypoczeci, nie chcialem wierzyc w opowiesci o tej calej imprezie... dopoki nie poczulem pod stopami klejacej sie podlogi w pokoju Spinnera. Oby tym razem tez sie znalazl jakis czakram.

dz.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Chciałem napisać:

Cytat
Nie, bo mnie nie było. Przyjechalem nastepnego dnia i po tym jak zobaczylem jak jestescie zrelaksowani i wypoczeci, nie chcialem wierzyc w opowiesci o tej calej imprezie... że trwała tylko 2 dni! Dopoki nie poczulem pod stopami klejacej sie podlogi w pokoju Spinnera byłem pewien, że powinniście latać gdzieś wysoko niczym Ikar. Ale podłoga wspomagała grawitację. Oby tym razem tez sie znalazl jakis czakram, bo inaczej łeb może pęknąć, a wejder [czytaj GPS] znów nie zechce nas prowadzić do domu.

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
tref napisał/a:
Chciałem napisać:
No! ;-)

dz.

Skocz do: