zenza  Dołączył: 22 Kwi 2006
Problem z PS3 +Windows-em 2000 P.
Witam!
Moi drodzy może ktoś z WAS może mi pomóc, bo mnie zalewa krwia!:) Mam w laptopie Windowsa 2000 wcześniej miałem PS2 i chodziła. Ostatnio robiłem reinstalację tego Widowsa i zapragnąłem wgrać sobie CS3 triala 30 dniowego z gazety. Po wrzuceniu płyty pluje mi się ,że to nie Windows XP i jakieś uaktualnienia chce service pack 2, lub inne, ja mam service pack 4. Czy to możliwe, aby taki trial był przeznaczony tylko pod Windę XP ?
Czekam na opinię znawców tematu.:)

l_uka  Dołączył: 20 Kwi 2006
zenza napisał/a:
Czy to możliwe, aby taki trial był przeznaczony tylko pod Windę XP

mozliwe, a bardziej prawdopodobnejest to, ze cs3 w ogole nie dziala pod win2k. Tak samo z reszta jak Lightroom.

zenza  Dołączył: 22 Kwi 2006
To by była jakaś niekonsekwencja PS2 działa a PS3 już nie- to głupie jakieś!

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
System requirements and languages

Note: AdobeŸ PhotoshopŸ CS3 and Photoshop CS3 Extended have the same system requirements.

WINDOWS

IntelŸ PentiumŸ 4, Intel CentrinoŸ, Intel XeonŸ, or Intel Core™ Duo (or compatible) processor
MicrosoftŸ WindowsŸ XP with Service Pack 2 or Windows Vista™ Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise (certified for 32-bit editions)
512MB of RAM
64MB of video RAM
1GB of available hard-disk space (additional free space required during installation)
1,024x768 monitor resolution with 16-bit video card
DVD-ROM drive
QuickTime 7 software required for multimedia features
Internet or phone connection required for product activation
Broadband Internet connection required for Adobe Stock Photos* and other services

9 sekund zajęło mi wyszukanie.

Anielska cierpliwość.

macioh  Dołączył: 28 Gru 2006
zenza, spróbuj tego.

Skocz do: