Zorzyk, gdybm Cie nie znal, to bym pomyslal, ze nie masz poczucia humoru "Niebezpieczne" dla twojej indywidualnoci, niebezpieczne, bo bardzo inspirujace. A chodzi chyba o to, zeby znalezc swoj wlasny styl, nie? Co innego jest kopowiac z zamiarem kopiownia, a co innego kopiowac podswiadomie. Nie wiem, czy kiedys probowales pisac piosenki. Nawet nie wiesz jak latwo jest napisac plagiat, bedac przekonanym, ze napisales przeboj zycia. Tak samo jest z fotografia. Czesto, szukajac kadrow, znajdujesz te, ktore juz kiedys widziales.zorzyk napisał/a:To jakaś paranoja, albo nie zrozumiałem, o co Ci chodzi.
Nie sadze. A nawet jak ustawil, to ja i tak mu zazdroszcze, bo chcialbym miec taka wyobraznie.zorzyk napisał/a:dzerry nie przesadzaj... Facet ma poczucie humoru i z góry wie, co chce osiagnać - na moje oko na pewno część tych zdjęć Stuart ustawił.
pozdrawiam,
dzerrry
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Ż jest P... p.
Tu sie zgadzam. Dlatego rzeczony konkurs popieram ze szczerego serca.zorzyk napisał/a:Jednak myślę, że dla poznania warsztatu, kopiowanie nie jest złem samym w sobie, o ile jest świadome.
pozdrawiam,
dzerrry
zorzyk napisał/a:Jednak myślę, że dla poznania warsztatu, kopiowanie nie jest złem samym w sobie, o ile jest świadome.
Nie jestem "*", ani Ltd., proszę Pani.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
dzerry napisał/a:E tam, to z cyfry
dzerry napisał/a:Co innego jest kopowiac z zamiarem kopiownia, a co innego kopiowac podswiadomie. Nie wiem, czy kiedys probowales pisac piosenki. Nawet nie wiesz jak latwo jest napisac plagiat, bedac przekonanym, ze napisales przeboj zycia.
zapraszam:
http://picasaweb.google.pl/cypis1
nowsze:
http://picasaweb.google.pl/cypska
"fotoblog":
http://fotocyp.blogspot.com
cypis napisał/a:duża doza pewnego typu samoświadomości zabija spontaniczność i szczerość
cypis napisał/a:mam nieodparte wrażenie, że przynajmniej część zdjęć stuarta też jest "z cyfry"...
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
dzerry napisał/a:Moim ulubionym pojeciem fotograficzny zaadaptowanym z literatury jest "rym wizualny".
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
dagio napisał/a:Hmm, żadne z tych zdjęć poniżej nie jest pozowane, czy dobrze zrozumiałem pojęcie rymu wizualnego?
dagio napisał/a:Hmm, żadne z tych zdjęć poniżej nie jest pozowane, czy dobrze zrozumiałem pojęcie rymu wizualnego?
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Ż jest P... p.
Bo cala sztuka polga na tym, zeby robic cos bez jakichkolwiek ograniczen wewnetrznych i zewnetrznych, a zeby mimo wszystko to bylo calkowicie twoje. Niektorzy maja to do urodzenia. Inni dochodza do tego ciezka praca, a jeszcze inni maja takie wewnetrzne blokady, ze nia daja rady. I odnosi sie to kazdej dzialalnosci czlowieka, od ksiegowosci zarzadczej po fotografie. Ale to jest rozmowa na pare piw. Nie chce mi sie teraz ladnych zdan budowaccypis napisał/a:Obawiam się, że zbyt duża doza pewnego typu samoświadomości zabija spontaniczność i szczerość. Generalnie od "jak?", wolę" co?" i "dlaczego?".
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Dagio, ty po prostu wymiatasz.
SuperA, K10D, 67II, MC: 24, SMC: 50, 90, 135, 35-105, 18-55
http://marcinkosciolek.com
dan napisał/a:BTW - dobre foty!
bEEf napisał/a:Fotki ekstra.
dzerry napisał/a:Dagio, ty po prostu wymiatasz. Juz dawno nie widzialem takiej eksplozji talentu.
dz.
costa napisał/a:No... To nie przypadek, że w paru przypadkowych wątkach pojawia się taka fotografia...
Brawo.
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach