seele  Dołączył: 07 Mar 2007
Znalazłem takie coś http://www.metacafe.com/w...ose_the_tripod/ ale myślę, że to działa poprawnie tylko z ... Canon'ami.

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
seele, genialne!!! :mrgreen:

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
dan napisał/a:
argawen, spojrz na daty postow Micha w tym watku :-P ;-)
O rany :oops:

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
dan napisał/a:
argawen, spojrz na daty postow Micha w tym watku

Na forum Canona widziałem bodaj dzisiejsze jego wpisy.

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
plwk napisał/a:
Na forum Canona widziałem bodaj dzisiejsze jego wpisy.
Także zauważyłem. Czyżby.....?

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
argawen napisał/a:
Czyżby.....?

Czyżby pozbył się Yakumo ;-)

PaweleS  Dołączył: 06 Mar 2007
maad11, czy jesteś zadowolony z tego czyszczenia matrycy?Gdzie czyściłeś (na Hryniewieckiego)?Ile zapłaciłeś?Na ile zostawia się aparat?Czyszczę sam i nie zawsze z tego czyszczenia jestem zadowolony więc może od czasu do czasu warto by zanieść do zakładu.
Mimo wszystko najgorsze były początki.Drżąca ręka,mocniejsze bicie serca i takie tam.

maad11  Dołączył: 28 Lip 2007
tak, to było na Hryniewieckiego.
Czy jestem zadowolony, chyba tak. Zdecydowanie zrobili to lepiej ode mnie, ja nie mogłem sobie poradzić ze smugami po izopropanolu, a jak je próbowałem zlikwidować to syfy się mnożyły, i tak w kółko.
Tam jeden serwisant po obejrzeniu matrycy stwierdził, że chyba porysowałem matrycę - a raczej filtr (trochę mi się nie chciało wierzyć, ale się nogi ugieły). Ale drugi jakimiś patyczkami podobno smugi zlikwidował, potem dmuchnął gruchą i niby jest wszystko OK. Zostały jeszcze 3,4 syfki na obrzeżach - jak dla mnie niech już sobie będą.
Cennik za czyszczenie to od 0 zł do 30 zł. Ja miałem płacić 30, ale się okazało, że trwało to krótko i usługa free :-)

pozdrawiam

Skocz do: