Poprzednikiem ? Jeżeli masz na myśli 70-200/2.8, to przecież to szkło jest nadal sprzedawane. Na razie do innych systemów, ale jest.WaldekW napisał/a:Ciekawe jakie wprowadzili zmiany w porównaniu z poprzednikiem
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
WaldekW napisał/a:... ale nie ma w oznaczeniu APO i macro.
http://www.digital24.pl/p...roducts_id=3066
Cytat...Sigma Corporation z dumą prezentuje obiektyw APO 50-150mm F2.8 II EX DC HSM...
argawen napisał/a:Poprzednikiem ? Jeżeli masz na myśli 70-200/2.8, to przecież to szkło jest nadal sprzedawane. Na razie do innych systemów, ale jest.WaldekW napisał/a:Ciekawe jakie wprowadzili zmiany w porównaniu z poprzednikiem
WaldekW napisał/a:Myślałem, że będzie jasne o jakie obiektywy chodzi
O to chodzi, to przepraszam. Nawet nie zauważyłem, że powstała nowa wersja. Ale do Pentaxa nie ma.WaldekW napisał/a:poprzednik
Sigma 50-150mm f/2.8 EX DC HSM
Obecnie produkowany:
Sigma 50-150 f/2.8 II EX DC HSM
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:Nawet nie zauważyłem, że powstała nowa wersja.
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Żaba, ustąpŻaba napisał/a:jeszcze tylko trwa kłótnia kto to kupi
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
Żaba napisał/a:jeszcze tylko trwa kłótnia kto to kupi
K-7+DA16-45mm F/4+SMC FA-P 50mm 1.4+SMC-M 85mm F/2+Sigma 105mm EX F2.8+FA 80-320+Metz 48 AF-1
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
H.M. napisał/a:no właśnie, ta nowsza ma być tańsza...
Ciekawe, co ? Przecież starszej nie ma z bagnetem Pentaxa- dopiero nowa będzie.H.M. napisał/a:sam sie waham czy brać teraz, czy czekać na nową. Ta starsza jest całkiem OK.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.