Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
ale jaja !?!?

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
:shock: :shock:
brak slow...

Grizley  Dołączył: 30 Sie 2007
z pewnoscią nie obędzie sie bez adwokata.

portfolio
intrygujące 17 , 18

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Chory kolo (ten, co to na policję donosił) i koniec. Wystarczy przeczytać:
http://owb.8p.pl/forum/viewtopic.php?p=1626
Sprawa warta wzruszenia ramion, choć nie zazdroszczę fotografowi stresu :-/

p1tbull  Dołączył: 24 Sty 2008
No bez jaj... To tylko budynek, który i tak pójdzie do rozbiórki... Ale po co stresować fotografa.. :| Ja to bym się nie przejmował zbytnio tym.

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
Ciekawa sesja i niezłe zdjęcia. Szkoda nerwów na idiotę, niestety chorych psychicznie nie brakuje :-/ :mrgreen:

Myślę że żadnej sprawy nie ma, ale sytuacja sama w sobie nieprzyjemna.

thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
Koleś ma lekkiego fioła. Chętnie zaprosiłbym go do własnej dzielnicy i zapytał o zdanie na temat wszelkich pubów, kin, klubów, sklepów i tym podobnych na terenie gdzie zginęło kilkadziesiąt tysięcy ludzi. Mógłbym go nawet oprowadzić po co gorszych miejscach, z których część się zachowała w stanie niezmienionym od 1945, a na części innych są takie ciekawostki, jak trawniki i place zabaw (tu mam na myśli np południowo-wschodni róg skrzyżowania Chłodnej i Waliców, gdzie wyleciały w powietrze koszary niemieckie z kilkuset żołnierzami urządzone w budynku szkoły; Park Sowińskiego, gdzie spalono 6 tysięcy cywili z okolicznych kamienic, głównie matek i dzieci...) można wymieniać tak kilkanaście, jeżeli nie kilkadziesiąt godzin... Sam cały czas dowiaduję się czegoś nowego, choć mieszkam tu od urodzenia...

To pewnie człowiek, który nie odróżnia pewnego szacunku dla ofiar, od chorobliwego tworzenia pomników, które po pewnym czasie stają się bezwartościowymi symbolami samymi w sobie, kiedy pamiętane jest miejsce, a nie ludzie z nim związani.

Mam nadzieję, że tego chorego człowieka po prostu zignorują, gdziekolwiek się z tym uda.

joseph  Dołączył: 21 Sty 2008
Panowie spokojnie na tego pana upierdliwca też jest paragraf art.234 KK popularnie w branży nazywany fałszywym oskarżeniem :mrgreen:

Mertz  Dołączył: 24 Kwi 2006
Ufff... Fafniak - jak ty to znalazleś? Ciekawe czy "robmenesiak" pociągnie temat po tych kilku słowach o warszawskiej Woli...
A na marginesie - fotki są spoco, może razi mnie kolor. Niektóre to żywcem do Fallout'a można by wstawić (jak ktoś kojarzy). Pomysł spoco.

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
Mertz napisał/a:
Fallout'a
- czekam na 3ke.... 8-)

Fafniak napisał/a:
Mertz napisał/a:
Fallout'a
- czekam na 3ke.... 8-)

Byle by był utrzymany w klimatach drugiej części + jeszcze więcej lokalizacji i może możliwość przepłynięcia do Europy? Oby nie przerobili go na FPP. Mógłby być nawet w takiej samej oprawie graficznej IMO.

Mertz napisał/a:
Ciekawe czy "robmenesiak" pociągnie temat po tych kilku słowach o warszawskiej Woli...

Też jestem ciekaw, czy odpowie, czy po prostu jako admin "zniknie" tego posta. Chętnie bym sobie z nim podyskutował, żeby wydobyć z niego, czemu tak ostro reaguje, nawet wywalając użytkowników. :roll:

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
thrackan napisał/a:
Też jestem ciekaw, czy odpowie, czy po prostu jako admin "zniknie" tego posta. Chętnie bym sobie z nim podyskutował, żeby wydobyć z niego, czemu tak ostro reaguje, nawet wywalając użytkowników.

Facet, który na umiarkowaną i kulturalną polemikę reaguje wrzaskiem, że nie chce oponenta znać, a w ogóle to wszyscy spadać z mojego forum... jest po prostu jakimś niestabilnym emocjonalnie człowiekiem. Albo przeżywa jakiś ciężki okres w życiu. Niestety nie spodziewał bym się po nim nic rozsądnego w tej sytuacji. Każdemu mogą puścić nerwy, skoro jednak pofatygował się i w tę badziewną pogodę poszedł na policję, to znaczy, że nie jest z nim najlepiej.

Ciarki mnie przechodzą na myśl, że kiedyś w życiu można sie ot tak naciąć na takiego typa :\

Poczekam na jego odpowiedź. Jeżeli jej udzieli, to dopiero pozwolę sobie na wyrobienie o nim pełniejszej opinii. Mam tylko nadzieję, że policja nie weźmie go na poważnie, bo szkoda nerwów i kartoteki autora fotografii.

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
Miałem kiedyś do czynienia z podobnymi ludźmi. Szkoda czasu na dyskusje z takimi, bo jakiekolwiek, nawet najbardziej oczywiste argumenty trafiają w próżnię.

Kiwny  Dołączył: 18 Sty 2008
Co do samej sprawy to mam nadzieję, że wszyscy do których się zgłosi potraktują go jak nieszkodliwego wariata zwłaszcza, że jeśli dobrze zrozumiałem (a nie chciało mi się czytać wszystkich tamtejszych wypowiedzi) w samym szpitalu nie mordowano ludzi. Nawet gdyby jeśli nie jest to oficjalnie uznane za miejsce kaźni to chyba nie może mu nic grozić.

Co do Fallouta to niestety z przecieków wygląda, że klimat może mocno siąść w 3. Zupełnie inni ludzie się za to wzięli i nie mają oni w swoim dorobku porównywalnych gier. Jednak jest szansa na grę w podobnym klimacie. Jest to robiony przez Polaków Afterfall http://www.afterfall.pl Niestety prace idą im bardzo wolno i oczywiście nie mają pieniędzy żeby go skończyć.

Pietras  Dołączył: 30 Kwi 2007
Jesteśmy w Europie wschodniej... Stalker tutaj bardziej pasuje 8-) Doceniam Fallout-a ale Stalker był lepszy albo co najmniej tak samo dobry.

Skocz do: