rychu  Dołączył: 08 Paź 2006
M_O_R_I napisał/a:
for

Co to :?: :?: :?:

Dancer  Dołączył: 04 Wrz 2006
Nie róbmy z Forum choinki.

negocjatorek  Dołączył: 12 Kwi 2007
M_O_R_I, Samp, Ja mam jeszcze jedną prośbę. Możecie pisać na czarno a nie na szaro ?? mam skórkę szarą i po przeczytaniu trzech postów M_O_R_I łzy mi lećą z oczu...

Edit:

Widze że Zorzyk już to pisał...

Grizley  Dołączył: 30 Sie 2007
guerilla napisał/a:
e, tam,wystarczy Ad-blockiem wywalać takie rzeczy sobie.ja usuwam też avatary które mnie denerwują :)

świetny pomysł cały czas korzystam z adblocka ale jakoś o tej opcji zapomniałem
dzięki :-B .

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
zorzyk napisał/a:
M_O_R_I napisał/a:

(...)
Osobiście zajmuję się tworzeniem i administrowaniem stron www i for (...)

Samp napisał/a:
Proszę Cię, poradź moderatorom / adminom tego forum (...) Problem już poruszałem...

Zwracanie się w ten sposób do dowolnej osoby jest aroganckie.

Moderatorzy czytają wiadomości, ponieważ Forum jest moderowane.
Jeżeli masz jakieś uwagi dodziałania Forum napisz to w odpowiednim wątku lub na PW.

Nie rozumiem, dlaczego uważasz że zwróciłem się do M_O_R_I'ego w sposób arogancki - uznałem, że skoro twierdzi on, że ma pewne umiejętności, to mógłby pomóc. Zresztą sam adresat chyba nie poczuł się urażony.

Jak mówiłem, problem z Safari już poruszałem i wiem, że były jakieś problemy z rozwiązaniem go, stąd też uznałem, że można wystosować prośbę do kogoś, kto potencjalnie może go rozwiązać.

A kolor szary zastosowałem na fali postu M_O_R_Iego za nim, bo pewnie obaj myśleliśmy, że to z wątku o K20D będzie wszystko pokasowane (co byłoby najwygodniejsze)

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
Panowei - prosze... robi sie nieprzyjemna atmosfera.......prosze powstrzymac sie....

Borys  Dołączył: 10 Sty 2008
Samp napisał/a:
Proszę Cię, poradź moderatorom / adminom tego forum

zorzyk napisał/a:
Zwracanie się w ten sposób do dowolnej osoby jest aroganckie.

Samp napisał/a:
Nie rozumiem, dlaczego uważasz że zwróciłem się do M_O_R_I'ego w sposób arogancki

Eee... tu pewnie nie chodzi o M_O_R_I. Tu pewnie chodzi o to że nie napisałeś - "Panom Moderatorom/Panom Adminom tego forum"... ;-)

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Borys napisał/a:
Tu pewnie chodzi o to że nie napisałeś - "Panom Moderatorom/Panom Adminom tego forum"...

No pewnie, czytając coś takiego mogą zachłysnąć się piwem :mrgreen:

Borys  Dołączył: 10 Sty 2008
rychu napisał/a:
M_O_R_I napisał/a:
for

Co to?

Uzus. Netowy. Często tam występuje w formie rozwiniętej: "Wyszłem z tych for".

PS. Pewnie te dwa "wpisy" zostaną wy... wyjęte stąd - i słusznie - przez Pana Moderatora, za głupie uwagi offtopiczne o ortografii i gramatyce, zaśmiecające tylko wątek.

l_uka  Dołączył: 20 Kwi 2006
Borys napisał/a:
Pewnie te dwa "wpisy" zostaną wy... wyjęte stąd

to Hydepark - tu mozesz oftopowac dowoli :P

Pietras  Dołączył: 30 Kwi 2007
A od kiedy tutaj ktoś kogoś się czepia o offtopy ? I to nie tylko w HydeParku :mrgreen:

Popieram że grafiki w stopkach, animowane ikony/awatary okropnie pogarsza czytelność i estetykę forum, nie wiem może dla tego że lubię ogólnie styl minimalistyczny ;) Ale zwiększa to też funkcjonalność i szybkość działania...

... Ok zamknijcie ten temat bo zrobi się z tego wojna a-la Perl Versus Dancer ;-)

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
zamykam - mam nadzieje ze nikt nie bedzie mial pretensji a w stopkach znikna obrazki...

Skocz do: