lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
:mrgreen:
Jeszcze mi się wywołało kilka fotek z "Trampkiem".
2.

3.

4.

Zainteresowanym krajoznawstwem dodam, iż to ścisłe centrum B-stoku.

[ Dodano: 2008-02-03, 22:23 ]
Aha, proszę zwrócić uwagę, że na wszystkich zdjęciach opona jest ostra. :mrgreen:

piotrecius  Dołączył: 31 Gru 2006
Trójka z trampkiem bardzo sympatyczna - w ogóle to bardzo sympatyczny samochodzik jest :-D

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
Bardzo fajne, ciekawy klimat, ale z 4 zawaliłeś totalnie skopany kadr nie widać opony..
a na 3. może i ostro ale kapeć :mrgreen:

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Kurde, kiedys marzylem o tym trabancie z silnikiem VW....

dz.

piotrecius  Dołączył: 31 Gru 2006
Mój szkolny kolega planował kiedyś włożyć zamiast tylnej kanapy trabiego jakiś 3.0 V6 :-P ale nie wiem czy mu się udało :evilsmile: - to musiałaby być bardzo skomplikowana przeróbka - przypuszczam, że z mydelniczki pozostałyby same plastiki.

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Fajne, ale 4 nie. Ze względu na kadr. I nie tylko o brak opony tu chodzi ;-)

Mi sie wlasnie 4 najbardziej podoba. Przeciez kazdy wie jak trabant wyglada. 4 personifikuje ten samochod.

dz.

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
dzerry napisał/a:
4 personifikuje ten samochod.

Zgadzam sie, i wlasnie z tego wzgledu 4 podoba mi sie najbardziej :-)

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
A mnie na czwórce irytuje trochę ta rura z tyłu i tak w pół ucięty kierunkowskaz.

A mnie w czwórce irytuje, że nie wiem czy bardziej podoba mi się w b&w, czy w kolorze.

matb napisał/a:
A mnie na czwórce irytuje trochę ta rura z tyłu i tak w pół ucięty kierunkowskaz.
matb, na plfoto z takimi komentarzami! :-P

dz.

Przeleżał ćwierć wieku w szafie. Kurzył się, biedny, zapomniany, bezużyteczny...

Kiedy okazało się, że moja przyszła żona (wtedy przyszła, dziś obecna) jest w ciąży starym wzięło się na wspomnienia i wyciągnęli albumy z mojego dzieciństwa. Wrrrr.

Monika zajęła się zdjęciami, ja zaś przeprowadziłem śledztwo pt. "Gdzie jest tatku aparacik, którym robiłeś te zdjęcia?"

I znalazł się. Lubitel. To przygarnąłem. O dziwo wszystko w nim działa jak należy. Migawka, czasy itp. Chyba go kurz zakonserwował ;-)

Niestety jakiś czas temu nastąpiła awaria skanera, a nie mogłem się doczekać, więc skanowałem na kombajnie biurowym HP Deskjet F370. Massssakra. :evilsmile:

Ijon  Dołączył: 27 Paź 2006
lipalipski, pierwsze z Lubitela bardzo mi się podoba, te ukośne paski to wina skanera? IMHO dodały uroku temu zdjeciu.

screwdriver  Dołączył: 22 Mar 2007
Ijon napisał/a:
te ukośne paski to wina skanera? IMHO dodały uroku temu zdjeciu.
zdjęcia wygląda trochę jak kadr ze starego filmu dokumentalnego. Fajny efekt

PiotruśP  Dołączył: 09 Sty 2007
Ciekawie wyszły te skany, jakby zdjęcia była na płótnie :). Podoba mi sie ten efekt.
Jeżeli masz zew. lampę to dobrze wychodzą "skany" ;-) z lampionem w sufit, a po drugiej stronie filmu biała kartka pod kątem 45 stopni - podczas suszenia filmu ;-) .

:mrgreen: Efekt może i fajny, ale nie tak powinno być. :evilsmile:

MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
lipalipski, pierwsze z lubitiela jest świetne.Pomyślec,że kiedys dla takiego efektu trzeba było męczyc jakies rastry,najcześciej własnego pomysłu.

Znalazłem jakieś starawe filmy. To zeskanowałem. ;-)

1.

2.

3.

4.

5.

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
3 - bardzo (nie wiem, czemu)

Pewnie dlatego, że to z knajpy w B-stoku. ;-)

Dziś krajoznawczo. Okolice ul. Warszawskiej w Białymstoku. Niewtajemniczonym i leniwym powiem, iż w ścisłym centrum miasta to jest.
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.