ma1y napisał/a:co do SSS i SR, do tej pory wszystkie testy opinie itp mówiły że SSS jest 'szybciejszy' ...
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
wierzesylwiusz napisał/a:ma1y napisał/a:co do SSS i SR, do tej pory wszystkie testy opinie itp mówiły że SSS jest 'szybciejszy' ...
Wszystki jeden test - w pop-photo Jak do tej pory nie widzialem bezposredniego porownania SR z SSS i prawda jest taka, ze trudno porownac obie systemy, nawet w reku jednej osoby... Z mojego doswiadczenia z oboma systemami wynika, ze w praktyce sensownie daje się uzyskac stabilizacje gdzies do 2 dzialek ponizej "normalnych" czasow i jest to bardzo przydatna rzecz. Dopatrywanie się praktycznych roznic miedzy nimi to juz czyste onanizowanie się, szkoda na to czasu
ma1y napisał/a:k100d fajny aparat, ale ogólnie ja bym jednak mimo jego fajności od razu do a100 nie porównywał ... może go kupie, zobaczy się
bo jak dla mnie a100 to delikatnie lepszy aparat, nowszy, nie w ten przedział amatorów adresowana ale też DROŻSZY (ale z drugiej strony często porównywany) - body o jakieś 300-400złdan napisał/a:ma1y napisał/a:k100d fajny aparat, ale ogólnie ja bym jednak mimo jego fajności od razu do a100 nie porównywał ... może go kupie, zobaczy się
A z jakich powodów byś nie porównywał?
ma1y napisał/a:bo jak dla mnie a100 to delikatnie lepszy aparat, nowszy, nie w ten przedział amatorów adresowana ale też DROŻSZY (ale z drugiej strony często porównywany) - body o jakieś 300-400zł
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:{...}
Po prostu nie kupuję już tych produktów (mimo iż były świetne - jak działały) i nie epatuję informacją o tym.
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:WLASNIE TO ZROBILES