Ż jest P... p.
Piotrek
KX i jeszcze więcej nowszych lustrzanek, cyfranek, cyfrówek...
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Piotrek napisał/a:A ja ostatnio się zastanawiałem, czy aby nie zrobić, że bez zalogoweania też mozna zacząć temat, nie tylko odpowiadać na istniejący. Czasami ludzie wchodzą na takie fora aby zadać pytanie w konkretnej sprawie a nie po to aby być - to po co mnozyc byty i nieaktywnych użytkowników. Po drugie odebralibysmy w ten sposób argument krzykaczom ze starego forum, że trzeba się logować a na osw.pl nie.
Natomiast logowanie dawałoby dostęp do wiekszego spektrum forum - np. artykułów, testów itp.
Ż jest P... p.
CytatNo to tu będę nieprzejednany - wysyłanie wiadomości wyłacznie przez zalogowanych userów.
Piotrek
Piotrek napisał/a:CytatNo to tu będę nieprzejednany - wysyłanie wiadomości wyłacznie przez zalogowanych userów.
no to zrobione. Spróbj coś napisać bez zalogowania.
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:Niezalogowany - robię "cytuj" - okno logowania - kontynuuję odpowiedź z gotowym cytatem!!! PIĘKNIE
zorzyk napisał/a:Piotrek, już sobie zasłużyłeś na wdzięczność
Piotrek
Piotrek napisał/a:stoimy frontem do klienta
w czymś jeszcze pomóc?
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Piotrek napisał/a:
stoimy frontem do klienta
w czymś jeszcze pomóc?
Pentax K10D, Pentax MZ-6,
DA 16-45/4.0, FA 28-105/3.2-4.5, FA 50/1.7, Pentacon 200/4, Tamron 70-300/4-5.6 LD Macro, AF 360 FGZ, Velbon Sherpa 600
Piotrek
DA 16-45/4.0, FA 28-105/3.2-4.5, FA 50/1.7, Pentacon 200/4, Tamron 70-300/4-5.6 LD Macro, AF 360 FGZ, Velbon Sherpa 600
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Maciek napisał/a:A po co być równocześnie zalogowanym w dwóch miejscach? Przecież jak jesteś w domu to piszesz z domu i na odwrót.
marco napisał/a:A po co w takim razie jest funkcja "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie". Przecież można się wpisywac za każdym. Skoro jest taka funkcja to chciałbym jej używać z dwóch komputerów z których się loguję (oczywiście nie jednocześnie).
Na innych forach tak działa więc myślę, że tu też nie powinno być problemu.
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę