Sadistai napisał/a:Gwarantuje:
K-5, SMC A50/1.4, FA50/1.4, FA80-320, Sigma 10-20, 18-50/2.8, 50-150/2.8, 50/2.8 macro, 54MZ-4i
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Sadistai napisał/a:
Gwarantuje:
Stosowanie się do poleceń
No właśnie. Trafiłeś w samo sedno (choć może w innym sensie). Trzeba ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Po prostu rób zdjęcia. Jak zrobisz coś, co według Ciebie jest godne uwagi, to załóż swój wątek w dziale "Foto do oceny" i wrzuć zdjęcie. Ktoś na pewno oceni i pomoże.Sadistai napisał/a:Potrzebna jest praktyka
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
mygosia napisał/a:3. Pokora!
mygosia napisał/a:
3. Pokora! Mieć świadomość, że zawsze można być lepszym. Nie osiadać na laurach. Przyjmowac krytykę. Jeśli 4-5 osób mówi Ci, że coś jest słabe, to prawdopodobnie mają rację.
CytatW bliżej niezrozumiałych mi okolicznościach, zostałem właścicielem aparatu Pentax k10.
ArturMaly napisał/a:Zacytuje słowa mojego nauczyciela od fizyki: "Jeżeli jedna osoba zwraca Ci uwagę to nie przejmuj się, jeżeli dwie osoby zwracają Ci uwagę to zastanów się nad tym, jeżeli trzy osoby zwracają Ci uwagę to zmień się!!"
Nie jestem "*", ani Ltd., proszę Pani.