kto pragnie wykonac dobre zdjecia, ten musi zrobic ich duzo
canon
mx.silver.50/1,7
Pozdrawiam
Michał
7.1-21.3mm 1:1.8-2.6 | 4.95-35.4mm 1:3.3-5.2 | 18-70mm 1:3.5-4.5 | 50mm 1:1.7 | 50-150mm 1:3.8
kto pragnie wykonac dobre zdjecia, ten musi zrobic ich duzo
canon
mx.silver.50/1,7
Pozdrawiam
Michał
7.1-21.3mm 1:1.8-2.6 | 4.95-35.4mm 1:3.3-5.2 | 18-70mm 1:3.5-4.5 | 50mm 1:1.7 | 50-150mm 1:3.8
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
superkomornik napisał/a:Na optycznych narzekano na beznadziejny AF. Więc Sigma postanowiła to zmienić ;)
K10, ale też PLC3+MCPENT-EL1.8/50
superkomornik napisał/a:Na optycznych narzekano na beznadziejny AF. Więc Sigma postanowiła to zmienić ;)
superkomornik napisał/a:
Firma Sigma zdawała się być świadoma słabej pracy autofokusa w modelu 24-60 f/2.8 i jak poinformował nas polski dystrybutor tej marki - K-Consult, w ostatnich dniach pojawiła się na ryku nowa wersja tego obiektywu, w którym poprawiono oprogramowanie napędu mechanizmu ustawiającego ostrość.
Cześ napisał/a:Mam taką jedną na magazynie! Mogę oddać w dobre ręce
Cześ napisał/a:Tylko nie pytajcie mnie czy to poprawiona wersja bo nie mam zielonego pojęcia
armar napisał/a:w jakiej cenie oddajesz w dobre ręce
armar napisał/a:I pewnie nie wiadomo, czy popychacz przysłony i osłonka p.słoneczna też mają poprawione oprogramowanie.
Cześ napisał/a:armar napisał/a:w jakiej cenie oddajesz w dobre ręce
zgodnie ze starą zasadą nie podaje cen na forum publicznym
Cześ napisał/a:armar napisał/a:I pewnie nie wiadomo, czy popychacz przysłony i osłonka p.słoneczna też mają poprawione oprogramowanie.
Oba dekielki mają wgrany nowy soft, za resztę nie mogę ręczyć
armar napisał/a:Ale ja pytałem o publiczną stronę www, a nie o cenę na forum. :)
Tam jest "Pokaż producenci" i tylko Pentax, albo Samsung, albo obaj.
Sigmy ani widu, ani słychu...
Cześ napisał/a:armar napisał/a:Ale ja pytałem o publiczną stronę www, a nie o cenę na forum. :)
Tam jest "Pokaż producenci" i tylko Pentax, albo Samsung, albo obaj.
Sigmy ani widu, ani słychu...
Kiepsko szukasz
armar napisał/a:Sugerowałbym jakieś ułatwienie, by się dało przeszukiwać po ogniskowych do danego aparatu (widziałem takie coś na innej stronie), a nie po producentach i podkategoriach mocowania...
Yashica Mat124, Canon 100d
szczypiorrr napisał/a:E tam armar, jeśli wiesz, że Sigma i Tamron produkują obiektywy do Pentaksa i w kategorii P widzisz tylko P, to dla mnie przynajmniej dziwnym nie jest, że T i S do P szukac w dziale T i S.
Eldred napisał/a:Ale będzie można przeglądać też wszystkie obiektywy pod dany bagnet? czy trzeba będzie wybrać czy S czy T czy P czy SK?
armar napisał/a:Cieszę się, że opinie "widzi misi" są brane pod uwagę